Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μας βγήκε το ματς»

Ο Γιώργος Φοιρός μίλησε για τις αυξημένες απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος με τα πολλά συνεχόμενα ματς που έδιναν οι ομάδες. Ο Γιώργος Φοιρός μίλησε για τις αυξημένες απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος με τα πολλά συνεχόμενα ματς που έδιναν οι ομάδες.

Ο Γιώργος Φοιρός περίμενε μεγαλύτερη αντίσταση από την ομάδα του Βύζαντα, αλλά τόνισε πως βοήθησαν στην εύκολη νίκη και τα γκολ που ήρθαν γρήγορα και εύκολα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του που έβγαλαν αυτό το μαραθώνιο των δυόμιση μηνών με πολύ καλή συγκομιδή έδωσε ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Φοιρός.

«Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι σήμερα και το δείξαμε από την αρχή. Μπήκαμε αποφασιστικά, πετύχαμε γρήγορα τρία γκολ και ήταν αρκετά καλή η απόδοση μας στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ πως με αυτή τη νίκη κλειδώσαμε πλέον την υπόθεση σωτηρία που ήταν και ο στόχος της ομάδας από την αρχή. Πιστεύω ότι είχαμε μια καλή παρουσία αυτούς τους δυόμιση μήνες από την ομάδα μου. Σε 15 παιχνίδια μαζέψαμε 24 βαθμούς που είναι σημαντικοί και είχαμε μια μεγάλη σοβαρότητα. Προσπαθήσαμε σε όλα τα παιχνίδια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, σε κάποια το καταφέραμε και σε κάποια όχι.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά δύσκολα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο μας, από όπου μαζέψαμε και αρκετούς βαθμούς. Πιέζαμε τους παίκτες και στα εκτός έδρας να προσπαθήσουν να πάρουν ακόμη περισσότερους βαθμούς. Σε αυτό τον τομέα δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω στο μέλλον η ομάδα να το καταφέρει και αυτό. Εχω την εντύπωση ότι ζητήσαμε πάρα πολλά διότι αυτοί οι δυόμιση μήνες ήταν ένας μαραθώνιος, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες. Όταν παίζεις Τετάρτη – Κυριακή συνέχεια πρέπει να έχεις πάρα πολλούς παίκτες για να ανταποκριθείς σε αυτές τις μεγάλες απαιτήσεις που είχε η Β’ Εθνική σε αυτό τον δεύτερο γύρο. Τελικά τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στην διοίκηση, στον κόσμο».

Περιμένατε πως θα φτάνατε τόσο εύκολα στη νίκη;

«Δεν γνωρίζαμε πολύ καλά την ομάδα του Βύζαντα. Πήρα πληροφορίες από ανθρώπους που την είχαν παρακολουθήσει. Περιμέναμε περισσότερη αντίσταση διότι ξέραμε πως ήταν μια ομάδα σκληρή που παίζει αμυντικά και θεώρησα πως θα είχαμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Μας βγήκε, όμως, το παιχνίδι. Σημειώσαμε εύκολα γκολ και γρήγορα».

Τα δύο ματς που απομένουν θα δοθεί χρόνος στους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα;

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χρόνο και ευκαιρίες στα δύο αυτά ματς που απομένουν».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep