«Έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Ο Μανόλης Μονιάκης Ο Μανόλης Μονιάκης

Το αρχηγικό μήνυμα του Μανόλη Μονιάκη για τον ΟΦΗ

Είναι από τους παίκτες που δεν χρειάζονται ούτε περίοδο προσαρμογής, ούτε... φροντιστήριο για τη δυναμική του ΟΦΗ. Ο Μανόλης Μονιάκης επανήλθε στο Ηράκλειο (για την τρίτη του θητεία στο σύλλογο) συμπεριλήφθηκε στους αρχηγούς και δεν ζητάει πίστωση χρόνου.

«Είναι σημαντικό να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή. Κάνουμε καθημερινή προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς. Ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Το σάιτ της ομάδας φιλοξένησε και την άποψη του νεαρού Βαγγέλη Πλευράκη ο οποίος προωθήθηκε από την Κ19.

«Η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο. Όλοι μαζί δουλεύουμε προκειμένου η ομάδα να πάει εκεί που πρέπει να βρίσκεται». Για τη δική του παρουσία πρόσθεσε πως "ήταν όνειρο ζωής να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της ομάδας και του προπονητή μου και να κάνω ότι καλύτερο για τον ΟΦΗ».

Κατά τ'άλλα μετά την 12ημερη προετοιμασία στο Καρπενήσι η αποστολή βρίσκεται πάλι στη βάση της με τις προπονήσεις να συνεχίζονται αύριο εν όψει του φιλικού αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Ομόνοια στο "Γεντί Κουλέ".

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 21 Αύγουστος 2017 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep