Ήττα στον Πύργο

Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε με 2-1 από τον Πανηλειακό στον Πύργο, σε φιλικό παιχνίδι.

Φιλικό με τον Πανηλειακό έδωσε το βράδυ της Κυριακής (20/8) ο Παναιγιάλειος. Η ομάδα του Αιγίου ηττήθηκε με 2-1 στο δημοτικό στάδιο του Πύργου. Προπονητής της ομάδας της Ηλείας είναι ένας πρώην της Μαύρης Θύελλας, ο Νίκος Κουρμπανάς, που είδε την ομάδα να ανοίγει το σκορ στο 19' με κεφαλιά του Σωτηρόπουλου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά (1-0).

Αυτό και ενώ τέσσερα λεπρά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε ένα γκολ, αλλά ο Καλλιακμάνης απέκρουσε το πλασέ του Γκούφα. Ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους, οι Αιγιώτες ισοφάρισαν σε 1-1, όταν ο Αρναρέλλης με πολύ ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Γεωργακόπουλο, που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Σπύρος Μπαξεβάνος, άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα, πλην του Γαβριηλίδη. Εντέλει οι Πυργιώτες έφτασαν σε δεύτερο γκολ από τον Μπουρλάκη, πρώην παίκτη των «μελανόλευκων». Βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασίου, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το δεύτερο γκολ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Τσάπαλος (46' Αθανασίου), Ρέλλας (60' Τσερκέζος), Παπαχρήστος (60' Ντέμο – 75' Σακελλαρόπουλος), Στίκας (60' Βλάχος), Σμίλτος (60' Κοντοχρήστος), Γαβριηλίδης, Κριστέτο (60' Ρινάλντι), Γκούφας (33' Γκούμας), Σκαρτσίλας (80' Κόκκορης), Αρναρέλλης (60' Κάναλς), Γεωργακόπουλος (60' Σταματής).

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 20 Αύγουστος 2017 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep