Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μια... από τα ίδια»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δικαιολόγησε την χαλαρώτητα των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Επανωμής , αλλά τόνισε πως όλοι θα κριθούν. Ο Αλέκος Βοσνιάδης δικαιολόγησε την χαλαρώτητα των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Επανωμής , αλλά τόνισε πως όλοι θα κριθούν.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είδε για ακόμη μια φορά την ομάδα του να δείχνει στοιχεία χαλάρωσης και τόνισε πως όλοι θα κριθούν στο τέλος του πρωταθλήματος.

Στην έλλειψη κινήτρου και τις συνεχόμενες αλλαγές προσώπων που φέρνουν κακές εμφανίσεις στάθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής Αλέκος Βοσνιάδης. «Για άλλη μια φορά, μια από τα ίδια. Μετά τη Λάρισα, δείξαμε σημάδια χαλάρωσης και ίσως φταίει το γεγονός ότι αλλάζουμε συνέχεια πρόσωπα. Αυτό θα κάνουμε και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, αφού στόχος μας ήταν από την αρχή η παραμονή στην κατηγορία, η οποία ήρθε δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος. Κάπου εκεί αρχίσαμε να χαλαρώνουμε. Πάντως στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει.

Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό και για τη νίκη και για την άνοδο, αφού δίκαια ανέβηκε στη Super League. Συγχαρητήρια στο συνάδελφο, στους παίκτες και τη διοίκηση.».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep