«Μελανόλευκο» δείπνο

Οι αποστολές του Πιερικού και του Παναιγιάλειου δείπνησαν μαζί, μετά το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι

Οι εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Πιερικό, επιβεβαιώθηκαν και αμέσως μετά το φιλικό παιχνίδι της Κατερίνης, ανάμεσα στις δύο ομάδες, τα οποίο και βρήκε νικήτρια την ομάδα του Αιγίου με 2-0.

Συγκεκριμένα, το μέλος της διοίκησης και υπεύθυνος Τύπου του Πιερικού, Βασίλης Τσακιριδης, παραχώρησε δείπνο στις αποστολές των δύο ομάδων. Το κλίμα ανάμεσα στους ανθρώπους του Πιερικού και του Παναιγιάλειου ήταν εξαιρετικό, καθώς  διοικήσεις, τεχνικά επιτελεία και ποδοσφαιριστές παραβρέθηκαν σε κεντρική ψαροταβέρνα της παραλίας όπου και δείπνησαν μαζί, δίνοντας έτσι το έναυσμα για τις πλέον εξαιρετικές σχέσεις των δύο «μελανόλευκων» ιστορικών σωματείων.

Μάλιστα,  η διοίκηση του Παναιγιάλειου, με ανακοίνωση της, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Πιερικού για την άριστη φιλοξενία και δεσμεύθηκε πως θα ανταποδώσει με την πρώτη ευκαιρία.

Αναλυτικά:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» επιθυμεί να ευχαριστήσει την «ΠΑΕ Πιερικός» για την άριστη φιλοξενία που παρείχε τόσο στο αγωνιστικό τμήμα όσο και στους παράγοντες της ομάδας μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος τού χθεσινού φιλικού μεταξύ μας αγώνα στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ανταπόδοση, όποτε μας δοθεί στο μέλλον η ευκαιρία.

Τέλος, επιθυμούμε να δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας για την πρωτοβουλία σας να τιμήσετε την ομάδα μας, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων παρουσίας της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 14 Αύγουστος 2017 10:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep