Δύο απουσίες

Χωρίς Ιντζόγλου, Μπούρμπο η προπόνηση του Άρη

Με δύο απουσίες πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Άρη, στο πλαίσιο της 14ης ημέρας παραμονής των «κιτρινόμαυρων» στα Τρία Πέντε Πηγάδια,.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν ο Λευτέρης Ιντζόγλου και ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο 30χρονος μέσος προέρχεται από τραυματισμό στον αριστερό δικέφαλο, κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό και μάλιστα την Δευτέρα, θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της ζημιάς.

Όσον αφορά τον Μπούρμπο,  έμεινε εκτός προπονήσεων για προληπτικούς λόγους, με τον 34χρονο μπακ να αναμένεται να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώνεται την Δευτέρα (14/08), όπου και θα πραγματοποιηθεί μία πρωινή προπόνηση. Αμέσως μετά, η αποστολή του Άρη θα πει «αντίο» στο Βέρμιο, μετά από παραμονή 15 ημερών και θα επιστρέψει στην βάση της, με τους παίκτες να έχουν διήμερο ρεπό.

Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης 17 Αυγούστου, με παίκτες και τεχνικό τιμ να συγκεντρώνονται στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 13 Αύγουστος 2017 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep