Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προβλήματα με Ταμπάκη-Σκαρίμπα

Αμφίβολοι οι δύο ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τη Βέροια.

«Παίξτε όπως με τον Πανσερραϊκό». Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα όσων ειπώθηκαν στους ποδοσφαιριστές του Φωκικού για το κομβικό παιχνίδι με τη Βέροια. Να μπουν, δηλαδή, δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν γρήγορα προβάδισμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι δυσκολίες της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους» δεν είναι γνωστές για την ομάδα της Άμφισσας. Το ζήτημα είναι ότι οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς, οπότε θα κάνουν το παν για να το πετύχουν.

Δύο ποδοσφαιριστές πάντως είναι αμφίβολοι. Πρόκειται για τους Νεκτάριο Σκαρίμπα, που είναι άρρωστος, και Βασίλη Ταμπάκη, που έχει ένα μυϊκό σπασμό στον προσαγωγό. Η συμμετοχή τους στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο προπονητής Κώστας Τερζής κάλεσε όλους τους παίκτες στο γήπεδο την Τετάρτη (16/5), οπότε και θα ανακοίνωνε τους 18 της αποστολής.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Δημητρίου κατάφερε και πήρε... μια εβδομάδα αναβολή από τον στρατό. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα είναι παρών στο ματς με τη Βέροια και θα γίνει προσπάθεια να καταφέρει και για τους άλλους αγώνες. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος θα βγάλει τη χρονιά και μετά θα στρατευτεί. Ο Δημήτρης Χαλούλος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών με Πιερικό και ΑΕΛ.

Last modified onΤρίτη, 15 Μάιος 2012 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep