«Να ξεκινήσει από την αρχή»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης υποστηρίζει πως ο Ηρακλής πρέπει να κάνει «restart» με ανθρώπους που αγαπάνε και γνωρίζουν την ομάδα

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον Ηρακλή, καθώς είχε φορέσει την φανέλα του «Γηραιού» επί σειρά ετών.

Ο 43χρονος πρώην τεχνικός του Πανσερραίκού και νυν της Ρότσεστερ Νέας Υόρκης, μίλησε στο «Metropolis 95,5» και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ τόνισε πως εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζει πως ο Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή, έστω και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά:

«Όταν τα είπα κυνηγήθηκα από κάτι περίεργους τύπους που πουλούσαν μπραβιλίκι. Βρέθηκα με τον Εθνικό Γαζώρου στο Καυτανζόγλειο και ήταν από τις χειρότερες στιγμές. Υπήρχε ένας καρεκλοκένταυρος αχυράνθρωπος που με έβριζε και προσπάθησε να με χτυπήσει επειδή είπα ότι ο Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Πέρασαν 6 χρόνια για να δικαιωθώ πλήρως. Ο Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή.

Δεν έχει καμία δουλειά κανένας Παπαθανασάκης στον Ηρακλή. Έχουν δουλειά επιχειρηματίες Ηρακλειδείς, να μαζευτούν για να ξεκινήσει η ομάδα από την αρχή. Πρέπει να είναι τοπικό; Ας είναι τοπικό. Να μπορέσει να φτιαχτεί όπως πρέπει. Αυτοί που έχουν υπομονή θα μείνουν, θα υπάρχει κόσμος από πίσω και θα ξαναγεμίσει το γήπεδο, αρκεί να μπουν άτομα για παράδειγμα όπως είναι ο Κατσαμπής, ο Παπαιωάννου, ο Τουτζιάρης, όλοι αυτοί που έχουν τεχνογνωσία και ξέρουν τι είναι Ηρακλής. Ασχολούνται άνθρωποι που δεν ξέρουν τι είναι Ηρακλής.

Ανθρωποι που μπορούν να βάλουν πλάνο, να το εξηγήσουν στον κόσμο, να απορροφήσουν κραδασμούς, να βρει η ομάδα το δρόμο της χωρίς να υπάρχει ερωτηματικό, πώς είναι δυνατό να υπάρχει αυτό το οικονομικό χάσμα από την υγεία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 11:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep