Βγαίνει η λίστα

Στα ονόματα των παικτών, που θα βρίσκονται τη Δευτέρα (07/08) στο γήπεδο για την «πρώτη» καταλήγουν οι ιθύνοντες της ΑΣΑ.

Για τις 18:00 της Δευτέρας (07/08) έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της Αναγέννησης Καρδίτσας ενόψει της νέας σεζόν.

Το διήμερο δοκιμαστών ολοκληρώθηκε το Σάββατο (05/08) και ο Γιώργος Βαζάκας έχει καταλήξει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, για τους οποίους και θα κάνει θετική εισήγηση στους διοικούντες και οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στο ΔΑΚ Καρδίτσας για την πρώτη προπόνηση.

Στο γήπεδο θα βρίσκονται επίσης και οι Φώτης Κισκαμπάνης, Βασίλης Τζάνης, Γιώργος Υφαντής, Δημήτρης Κουτσόπουλος, Περικλής Γεωργατζάς, Σάμουελ Ντάνκουα και Μπλέντι Μούτσα, που έχουν συμβόλαιο, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση πριν ακόμα αναλάβει χρέη τεχνικού ο Γιώργος Βαζάκας. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και ο Παναγιώτης Πλαβούκος.

Το βράδυ της Κυριακής (06/08) θα οριστικοποιηθεί η λίστα και τη Δευτέρα (06/08) άπαντες θα είναι στο γήπεδο. Να σημειωθεί ότι επιθυμία του Γιώργου Βαζάκα είναι να βρίσκονται στο ρόστερ συνολικά 25 παίκτες.

Last modified onΚυριακή, 06 Αύγουστος 2017 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep