«Να είμαστε Άρης όταν πρέπει»

Ο Λευτέρης Ιντζόγου μιλά για την δουλειά που γίνεται στα Τρία  Πέντε Πηγάδια

Λίτρα ιδρώτα χύνουν τις τελευταίες ημέρες οι παίκτες του Άρη στα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιούν το βασικό μέρος της προετοιμασίας τους. Ανάμεσα σε αυτούς που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πείσουν τον προπονητή τους, είναι και ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Ο νεοαποκτηθείς μέσος του Άρη, μιλά για την δουλειά που γίνεται σε αυτό το ξεκίνημα της προετοιμασία, για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο Άρης την φετινή σεζόν, ενώ κάνει αναφορά και στην πρώην ομάδα του, τον Ηρακλή.

Αναλυτικά ο Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε: 

Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας: 

«Εύχομαι σε όλους υγεία με στόχο να προετοιμαστούμε σωστά ώστε με δουλειά και χωρίς πολλά λόγια να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Για την πίεση που υπάρχει:

«Η πίεση και το άγχος κάνουν καλό σε έναν παίκτη. Εξαρτάται, βέβαια, και από την προσωπικότητά του. Χωρίς δημιουργικό άγχος δεν γίνεται. Είναι αναγκαίο για τον παίκτη προκειμένου να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό».

Για το γεγονός ότι φέτος άπαντες θέλουν να αφήσουν τα έργα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο να μιλήσουν:

«Αυτό είναι και το σωστό γενικότερα. Δεν είναι ο ρόλος μας να λέμε πολλά λόγια. Πρέπει να μιλάμε στο γήπεδο, στις προπονήσεις και έπειτα στους αγώνες».

Για το αγωνιστικό χαρακτηριστικό του φετινού Άρη:

«Θα είναι μαχητικός από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Σε όλα τα παιχνίδια, φιλικά ή επίσημα, η ομάδα πρέπει να πάει για τη νίκη. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η Β’ Εθνική έχει την ιδιαιτερότητά της με σκληρές ομάδες και κακά γήπεδα. Πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Για την παρουσία του στη Β’ Εθνική με τον Ηρακλή, όταν και πανηγύρισε την άνοδο στη Super League:

«Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, με πίεση, άγχος και το πρέπει. Με την ίδια συνταγή και τότε όλα πήγαν καλά και θεωρώ πως και τώρα θα γίνει το ίδιο».

Για το ότι προέρχεται από γεμάτες χρονιές:

«Τα παιχνίδια είναι αυτά που κάνουν κάθε παίκτη καλύτερο. Όσο προπόνηση και να κάνεις αν δεν αγωνιστείς σε παιχνίδια, θα σου λείψουν τα αγωνιστικά λεπτά. Από όσα περισσότερα παιχνίδια λοιπόν προέρχεσαι, τόσο το καλύτερο».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη:

«Ο Μυροφορίδης στη δουλειά του έδειξε ότι πέτυχε πολλά. Ξέρει την κατηγορία και ξέρει να χειρίζεται ομάδες και καταστάσεις. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο:

«Ο κόσμος θα πειστεί με αυτό που θα δει στο γήπεδο. Όταν δει πάθος και μαχητικότητα θα πειστεί και θα μας βοηθήσει περισσότερο».

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στον Ηρακλή:

«Δεν ήθελα να ζήσω παρόμοιες καταστάσεις, να είμαι αρκετούς μήνες απλήρωτος. Γίνεται φέτος μια νέα προσπάθεια, με αλλαγή δεδομένη σε σύγκριση με πέρσι. Θεωρώ ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Πηγή: metrosport.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 02 Αύγουστος 2017 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep