Παραμένει ο Κισκαμπάνης

Κάτοικος Καρδίτσας παραμένει και την νέα σεζόν ο Φώτης Κισκαμπάνης. Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η ΑΣΑ

Την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας θα συνεχίσει να φορά και την νέα σεζόν ο Φώτης Κισκαμπάνης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεσμευόταν με συμβόλαιο, αλλά η διοίκηση της ΑΣΑ έκανε λόγο για ανανέωση. Να θυμίσουμε πως ο Κισκαμπάνης την σεζόν που μας πέρασε, πραγματοποίησε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, πετυχαίνοντας και ένα τέρμα.

Η ΠΑΕ έκανε παράλληλα γνωστή την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Έτσι, την φανέλα της Αναγέννησης από την νέα περίοδο θα φορούν οι Αλέξανδρος Μασούρας, Ιωάννης Σταματάκης και Νέστορας Γκέκας.

Ο Μασούρας είναι 19 ετών, αγωνίζεται στο κέντρο, ενώ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε δύο συμμετοχές (στο κύπελλο), με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σταματάκης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό, έχοντας 25 συμμετοχές και τρία τέρματα στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, είναι 23 ετών και αγωνίζεται και αυτός στον χώρο του κέντρου, ενώ ο Γκέκας, που κατάγεται μάλιστα από την Καρδίτσα, είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, ενώ πέρυσι φορούσε τα γάντια του Κισσαμικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Αναγέννηση  Καρδίτσας ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Κισκαμπάνη.

Ανακοινώνει επίσης την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Μασούρα (προηγ. ομάδα Π.Α.Σ. Γιάννινα), Ιωάννη Σταματάκη (προηγ. ομάδα Πανελευσινιακός) καθώς και με τον Καρδιτσιώτη πορτιέρο Νέστορα Γκέκα (προηγ. ομάδα Κισσαμικός)

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 13:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep