«Επικρατεί αγανάκτηση και θυμός»

Ο πρόεδρος των «Blue Boys», Γιώργος Μπινάκης, μιλά γι τα όσα συμβαίνουν στον ΑΟΧ, αλλά και την επόμενη ημέρα της ομάδας

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνούν τα Χανιά, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να απορρίψει την έφεση της ομάδας, στέλνοντας την, ουσιαστικά, στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Στο στρατόπεδο της ομάδας, αλλά και στον κόσμο του ΑΟΧ, επικρατεί αγανάκτηση. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, με τον πρόεδρο του συνδέσμου «Blue Boys», Γιώργο Μπινάκη, να μιλά στο «athlitiko.gr», τόσο για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, αλλά και για τα σενάρια που ακούγονται και θέλουν τον ΑΟΧ να ενώνεται με τον Κισσαμικό.

Αναλυτικά:

Πώς αντιδρούν οι Blue Boys γι' αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί;

«Τι να πούμε... Αγανάκτηση και θυμός επικρατεί! Τα βλέπετε κι εσείς από τα παιδιά. Εχουμε ξενερώσει! Εχουμε «φάει» μια ζωή στα γήπεδα να προσπαθούμε και να τρέχουμε και τώρα να έρχεται αυτό... Να σώνεσαι αγωνιστικά και να πέφτεις γιατί όποιος έρχεται κάθε χρόνο... φεσώνει την ομάδα!»

Τώρα, τι περιμένετε από εδώ και στο εξής; Εχετε κάποια ενημέρωση γενικώς για την επόμενη μέρα της ομάδας;

«Δεν ξέρουμε τίποτα. Μόνο ότι εκκρεμεί το διαιτητικό δικαστήριο. Αλλά και να αθωωθεί η ομάδα, πώς θα συνεχίσει; Υπό ποιο καθεστώς και με ποιους ανθρώπους; Σε εμάς και σε όλο το φίλαθλο κόσμο επικρατεί απογοήτευση, θυμός και θλίψη».

Για το σενάριο της συνένωσης με τον Κισσαμικό, τι ξέρετε και πώς το κρίνετε εφόσον τελικά πάρει σάρκα και οστά;

«Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Προσωπική άποψη θα εκφράσω τώρα, σαν σενάριο δεν ακούγεται κακό, αλλά εξαρτάται και υπό ποιες συνθήκες θα γίνει. Εμείς, ως οπαδοί έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα γι' αυτήν την ομάδα, τον Α.Ο. Χανιά, όπου στη καλή του χρονιά στα τελευταία παιχνίδια και στα πλέι οφ δεν έβρισκες εισιτήρια, στη Β' Εθνική. Εάν η ομάδα συνεχίσει με αυτό το όνομα, ακούγεται καλό. Βέβαια, στο "τραπέζι" αυτό δεν είμαστε μόνοι μας και είναι δύο πλευρές. Ο Κισσαμικός είναι συμπαθής ομάδα και την έχουμε στηρίξει και εμείς κάποιες φορές και το ξέρουν εκεί τα παιδιά, όπως επίσης σε εκτίμηση έχω και προσωπικά αλλά και αρκετός κόσμος τον Αντώνη Ροκάκη και του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό που πέτυχε με μια ομάδα του βεληνεκούς του Κισσαμικού».

Για το τέλος, τα περιμένατε όλα αυτά που έχουν γίνει στην ομάδα;

«Μια ανησυχία υπήρχε γιατί φαινόταν κατά τη διάρκεια της χρονιάς -αν και δεν είναι αυτό που συνέβη τώρα αποτέλεσμα αυτής της χρονιάς μόνο- κάποια άσχημα πράγματα, αλλά αυτή συγκεκριμένα την εξέλιξη με τίποτα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 29 Ιούλιος 2017 12:04

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Σάββατο, 29 Ιούλιος 2017 12:21 Comment Link

    Εισαστε πολυ cool σε σχεση με αυτα που εκαναν οι μαυρονασιοι κ μελαδες ..οταν μια ομαδα για 4 μηνες δεν μπορει να καλυψει την εγγυητικη υπαρχει προβλημα...προφανως κ αυτοι που ηταν πριν χρεωναν την ομαδα που τωρα αν δεν κανω λαθος ασχολουνται με κατι αηττητους αεροδρομιου

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep