«Ο Άρης πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα»

Τι δήλωσαν οι Δημήτρης Σπανός και Παύλος Μυροφορίδης στην πρώτη προπόνηση του Άρη.

Ξεκίνησε και επίσημα η δουλειά στον Άρη, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να σηκώνουν μανίκια για την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στη Football League.

Ο τεχνικός των «κίτρινων», Δημήτρης Σπανός, έκανε λόγο για πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως στόχος είναι να επανέλθει η ομάδα εκεί που πρέπει. Αρχικά τόνισε: «Να είναι όλα τα παιδιά υγιέστατα, να βγάλουν το πρόγραμμα και μέσα στο γήπεδο, να δείξουν αυτά που θα δουλέψουμε όλοι αυτή την περίοδο. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Η ομάδα έχει ένα καλό ρόστερ, ο στόχος του Άρη είναι γνωστός, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Να προχωρήσουμε με ταπεινότητα, σύνεση, σοβαρότητα, να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά περισσότερα στο γήπεδο. Η ομάδα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, ο Άρης και ο κόσμος του έχει τεράστια ιστορία οπότε πρέπει να τον επαναφέρουμε εκεί που πρέπει. Τους είπα ότι από σήμερα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δεν θα πρέπει να αφήσουν λεπτό που να μην το εκμεταλλευτούν, να μην το παίξουν δυνατά, να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις».

Επίσης αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου, λέγοντας: «Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον  κόσμο και είναι στοίχημα για εμάς ο κόσμος, να φτάσουμε την ομάδα ψηλά. Εκτός από τα αποτελέσματα στόχος να γυρίσει και ο κόσμος, βασικό στοιχείο της ομάδας όπως είναι τόσα χρόνια». Όσο για το γεγονός πως πολλοί παίκτες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και αυτό θα βοηθήσει τον προπονητή για να… δέσει πιο γρήγορα η ομάδα, είπε: «Οι επιλογές είχαν να κάνουν συγκεκριμένο κομμάτι, έτσι θα μπορούν να ενσωματωθούν γρήγορα. Δεν ζήτησε κανείς πίστωση χρόνου από τον κόσμο. Θα είμαστε πανέτοιμοι»

«Έτοιμο το ρόστερ κατά 90%»

Παράλληλα, στους δημοσιογράφους μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος τόνισε πως το ρόστερ είναι έτοιμο κατά 90%. «Θέλουμε λίγα πραγματάκια ακόμα, κατά 90% έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις μας. Να ευχηθώ μόνο υγεία, τα παιδιά να έχουν προσήλωση στον στόχο. Να ξέρουν που ήρθαν, το έχουν αντιληφθεί άλλωστε και νομίζω ότι άμεσα θα καταλάβουν τις απαιτήσεις το να παίζεις στον Άρη. Θέλουμε να δώσουμε στον προπονητή την ομάδα να δουλέψει από την αρχή της προετοιμασίας, δεν έχει αξία αν ξεκινήσει με τους μισούς», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του: «Δεν με βαραίνει τίποτα, είμαι κατασταλαγμένος, είναι συνειδητοποιημένος πως θα πετύχω αυτό που θέλω. Προσπαθώ, παλεύοντας να ζήσω το μεγαλείο του Αρη. Παίζοντας θα προσπαθήσω να κερδίσω». Τέλος, είπε για τις αλλαγές που θα γίνουν στο Ρύσιο: «Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, όχι εντυπωσιακά στο Ρύσιο».

πηγή: pressaris

Last modified onΠέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep