«Βαδίζει βιώσιμος προς τις επιτυχίες»

Τι δηλώνουν στον Αιγινιακό μετά την εξασφάλιση της άδειας.

Ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι δηλώνουν οι άνθρωποι του Αιγινιακού για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής της ομάδας του Αιγινίου στο νέο πρωτάθλημα της Football League έπειτα από την επισημοποίηση της απόφασης του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

«Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή ο Αιγινιακός βαδίζει βιώσιμος και συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του. Είναι μια ομάδα από τις λίγες στην κατηγορία που είναι βιώσιμη. Συνεχίζουμε και με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον», δήλωσαν οι άνθρωποι του Αιγινιακού μετά την χαρμόσυνη είδηση από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News.

Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που είχε καταθέσει την έφεση της ομάδας κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής, ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γιώργο Καρανικόλα και τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Νιώπα, όπως επίσης και τη γραμματέα Ρούλα Παραλυκίδου για το σοβαρό έργο που διετέλεσε, το δικηγορικό γραφείο του Κίμωνα Ευαγγελάτου, τον Δημήτρη Χρυσάφη για τη συνεργασία που είχε με τους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ, αλλά και το οικονομικό επιτελείο, το οποίο αποτελείτο από τον λογιστή Αντώνη Μανωλόπουλο με έδρα την Κατερίνη, αλλά και τον ορκωτό λογιστή Γεώργιο Νίκου με έδρα την Αθήνα (Λ. Κηφισίας 62 & Πρεμετής, Μαρούσι), για τη μεγάλη τους συμβολή στην υπόθεση της άδειας.

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 11:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep