«Ο Δήμαρχος υπεκφεύγει»

Στον ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας υποστηρίζουν ότι ο Δήμαρχος δεν θέλει να προωθήσει το αίτημα για το αθλητικό κέντρο.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν τη Δευτέρα (24/07) τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας με θέμα το γηπεδικό και τα όσα έχουν συζητηθεί μετά το αίτημα για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στην πόλη, ώστε να αξιοποιηθεί και η δέσμευση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησαν ο πρόεδρος Γιώργος Κατσίκης, ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Κορέλλας και ο γενικός γραμματέας Χρήστος Δήμου, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της Αναγέννησης και δίνοντας απαντήσεις για τη στάση του Δήμου, αλλά και τις λύσεις που πρότεινε ο Δήμαρχος Φώτης Αλεξάκος σε πρόσφατη τυοποθέτησή του.

Ο Κατσίκης υποστήριξε πως εκτίμηση της ομάδας είναι πως ο Δήμαρχος δεν θέλει για τους δικούς του λόγους να προωθήσει το αίτημα και υπεκφεύγει από την πρώτη στιγμή, υποστηρίζοντας πως αυτό πιθανότατα να οφείλεται σε πολιτικούς λόγους.

Επίσης οι λύσεις του Δημάρχου αναφορικά με το Γεωργικό, την αλλαγή χώρου με την Ακαδημία ελπίδες και την χρηματοδότηση της περιφέρειας του υπάρχοντος καθεστώτος χαρακτηρίστηκαν ανάξιες σχολιασμού.

Παράλληλα ο Κατσίκης στάθηκε στο γεγονός ότι πέντε δημοτικές παρατάξεις παρά τις διαφορές του ομόφωνα υπερψήφισαν το αίτημα της Αναγέννησης και ξεκαθάρισε ότι όλη η συζήτηση προκλήθηκε χάριν της προσπάθειας του συλλόγου και της διασφάλισης της χρηματοδότησης. Ακόμα αναφέρθηκε στον κίνδυνο, η αναστολή αυτού του έργου να έχει ως αποτέλεσμα ο εγκαταλελειμμένος χώρος που δεσμεύει η ΕΠΣΚ επί δεκατέσσερα χρόνια, να παραμείνει ως έχει και να μην γίνει απολύτως τίποτα για την πόλη. Τέλος, δήλωσε πως η Αναγέννηση σαφέστατα και δεν αφήνει το θέμα και θα συνεχίσει τον αγώνα της για την τελική δικαίωση.

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep