«Μόνο σε ΙΚΑ, Εφορία»

Όσα δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου οι Κλάους Μίλερ, Βαλάντης Μπλέτσας πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Βασίλη Μπούρμπο.

Μόνο τα χρέη της Αναγέννησης Καρδίτσας σε ΙΚΑ και Εφορία θα αναλάβει η διοίκηση Μίλερ όπως αναφέρθηκε από τον συνεργάτη του Βαλάντη Μπλέτσα στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (19/07). Αμφότεροι δήλωσαν ότι η προθεσμία ήταν ως τις 16:00, αλλά έως τις 18:00 δεν είχε ανακοινωθεί αν επετεύχθη συμφωνία ή όχι με τον Βασίλη Μπούρμπο.

Εκτός των Ελλήνων έγινε γνωστό ότι άμεσα θα έρθει ο Νιγηριανός, Βίκτορ Αλέγκμπε και οι νεαροί από το Μάλι, Μπακαγιόκο και Τραορέ. Αναλυτικά ο Μίλερ είπε:

«Έχουμε ειδωθεί ξανά και είμαι πάλι εδώ. Συναντηθήκαμε προχθές με τον κύριο Μπούρμπο και θέλουμε να βρούμε μία λύση, η οποία πρέπει να γίνει σήμερα ως τις 16:00. Κλείσαμε τον Σεπτέμβριο μετά από πολλές διαδικασίες, δόθηκε τον Δεκέμβριο μία δόση την οποία είχα αφήσει στον δικηγόρο μου και η οποία δεν έχει παρθεί από εκεί. Από τότε όλη η διαδικασία είναι αργή και περιμένω σήμερα ως τις 16:00 ότι η πρώτη δόση των μετοχών θα μεταβιβαστεί και θα γίνει νέα διοίκηση από σήμερα και ότι θα μπουν οι υπογραφές.

Έχουμε δουλέψει πολλά θέματα που αφορούν στην επόμενη σεζόν μαζί με τον γενικό διευθυντή, Βαλάντη Μπλέτσα. Έχουμε κάνει ένα οικονομικό πρόγραμμα. Έχουμε πληρώσει στην ΕΠΟ το παράβολο για την έφεση και πιστεύω ότι στις 16:00 θα ανακοινώσω ότι έχω πάρει τη διοίκηση και να ξεκινήσουμε με την ομάδα.

Έχουμε αποφασίσει ότι προπονητής θα είναι ο Γιώργος Βαζάκας. Επειδή θέλουμε να δουλέψουμε με ταλαντούχους θέλουμε κάποιον να βοηθήσει τους παίκτες να ανέβουν. Έχει επιτυχίες στην περιοχή. Έχουμε κι άλλα στο μυαλό μας σε θέματα μάρκετινγκ, όπως ένα μαγαζί στην πόλη που θα πουλάει φανέλες της ομάδας. Αυτό το μαγαζί θα είναι μία συνάντηση για όλους τους φιλάθλους. Χρειάζεται μεγάλες προσπάθειες για να φέρουμε την ομάδα στον σωστό δρόμο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να πηρώσουμε τα χρέη του κυρίου Μπούρμπου και πρέπει να φτιάξουμε την ομάδα, ώστε να κοιτάμε ψηλά και να μην πάμε για να σωθούμε. Είμαστε σε αυτό τον δρόμο να το κάνουμε. Μας δυσκολεύει ότι δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Θα σας δώσω και μερικά ονόματα παικτών που μας ενδιαφέρουν. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Κολτσίδα και παίζει στην Ισπανία, Μανώλη Ρουσσάκη, Σπύρο Παπασπύρο, Ανδρέα Ξηρό και Παναγιώτη Κατσίκα. Όλοι νέοι ποδοσφαιριστές. Έχουμε και τρεις παίκτες Αφρικανούς. Έχετε δει την ποιότητα των Μάιγκα, Ντεμπελέ. Όλοι τους έχουν παίξει στη Γερμανία ή στην Αυστρία.

Ο ένας ονομάζεται Μπακαγιόκο ο άλλος λέγεται Μπουμπακάρ Τραορέ. Παίζουν και οι δύο στο Μάλι. Είναι ταλαντούχοι και θα παίζουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έρχεται και ένας από τη Νιγηρία που λέγεται Βίκτορ Αλέγκμπε. Είναι επιθετικό χαφ, πολύ ταλαντούχος και θα έχετε μεγάλη χαρά να τον απολαμβάνετε. Αυτή τη στιγμή θα βγάλουμε τις βίζες και τους περιμένουμε σε περίπου δύο εβδομάδες. Θα παίξουμε με ενδιαφέρουσα νεανική ομάδα και θέλουμε τη βοήθεια όλων, των οπαδών, των φορέων. Έχουμε οικονομικό πρόγραμμα για επένδυση 1 εκατ. ευρώ φέτος. Θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα προς την κορυφή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε κατηγορία. Στόχος μας είναι η 6άδα και να γίνουμε σταθεροί. Αυτά αρχικά από εμένα».

Ο Μπλέτσας ανέφερε:

«Επειδή υπάρχει μια συμφωνία πως μέχρι το απόγευμα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών δεν θα ήταν καθόλου καλό από την πλευρά μας να αναφερθούμε σε συγκεκριμένα πράγματα. Όμως, ο κύριος Μπούρμπος δεν είναι ένας, είναι μια εταιρεία. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Η ομάδα δεν είπε κανείς ότι δεν έχει χρέη.

Θεωρώ ότι σε όλους είναι κατανοητό ότι υπάρχουν χρέη. Το έχει δηλώσει και ο κύριος Μπούρμπος μετά την ανακοίνωση που έγινε για τη μεταβίβαση του μάνατζμεντ ότι ο κύριος Κλάους θα αναλάβει τα χρέη που έχει ο κύριος Μπούρμπος, δηλαδή η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Τα χρέη που είναι συγκεκριμένα είναι για Εφορία και ΙΚΑ.

Αυτά αναλαμβάνει ο κύριος Μίλερ. Τώρα, αν θέλετε να σας πούμε αριθμούς, δεν είναι η χρονική στιγμή. Υπάρχουν χρέη, κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχουν. Με τις ρυθμίσεις που είναι να γίνουν θα είναι μια λειτουργική ομάδα που θα είμαστε συνεπείς στη διαδικασία των αποπληρωμών.

Η πλευρά του κυρίου Μίλερ ενεργοποίησε την έφεση για την άδεια. Η εκδίκαση θα είναι Δευτέρα ή Τρίτη. Έχουμε κρατήσει κάποια παιδιά από την Καρδίτσα, έχουν γίνει συζητήσεις και με άλλους Καρδιτσιώτες. Δουλέψαμε σ' αυτό το πλάνο γιατί δεν ξέραμε αν θα πάρουμε άδεια ή όχι. Και επειδή οι υπόνοιες ήταν ότι δεν θα πάρουμε, παίξαμε με τη διαδικασία του ρίσκου. Η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 17η Ιουλίου για τη συνεργασία Μπούρμπου - Μίλερ. Οι προσθήκες που θα γίνουν από εδώ και στο εξής πέρα από το τι θα γίνει με την άδεια, υπάρχει ένα πλάνο. Οι παραπάνω έχουν ψαχτεί να έρθουν και να βοηθήσουν. Θα περιμένουμε να δούμε αν θα πάρουμε άδεια και θα κοιτάξουμε τι προσθήκες θα κάνουμε για παίκτες άνω των 24 ετών».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep