Πλάνο προ συμφωνίας

Η συνέντευξη του Κλάους Μίλερ δόθηκε πριν τελειώσει θετικά ή αρνητικά το deal με τον Βασίλη Μπούρμπο στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στις 16:00 της Τετάρτης (19/07) λήγει η προθεσμία που έχει δώσει ο Κλάους Μίλερ, ώστε να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Αναγέννησης Καρδίτσας. Παρόλα αυτά ο Γερμανός έδωσε συνέντευξη Τύπου στις 13:00 και μίλησε για το πλάνο του εάν αναλάβει. Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ του FL News οι δύο πλευρές αναμένεται να βρεθούν σε δικηγόρο στη Λάρισα για κλείσει το θέμα των υπογραφών.

Ο Μίλερ υποστήριξε ότι θα διαθέσει ένα εκατ. ευρώ για τη φετινή χρονιά και ότι έχει συμφωνήσει να αναλάβει ο ίδιος τα χρέη σε ΙΚΑ και Εφορία. Μάλιστα, χαρακτήρισε τυχερό τον Μπούρμπο που βρήκε άνθρωπο να τα πληρώσει. Για μία ακόμα φορά, πάντως, δεν μίλησε για το ακριβές ποσό. Επεσήμανε ακόμα ότι έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Βαζάκα, ότι θα έρθουν νεαροί ξένοι και Έλληνες, ενώ έβαλε στόχο την 6άδα. Άφησε, πάντως, να εννοηθεί πως αν χαλάσει η συμφωνία θα γίνει λόγος σχετικά με την ύπαρξη άλλων χρεών πλην αυτών σε ΙΚΑ και Εφορία.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 15:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep