«Δεν τα πιστεύει κανείς»

Ο Χρόνης Αρετάκης υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει για ποιους λόγους αποχώρησε από τον Αγροτικό Αστέρα ο Ηλίας Θεοδωρίδης.

Για την αποχώρηση του Ηλία Θεοδωρίδη και τη δεδομένη πλέον συμμετοχή στη Γ' Εθνική μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Αρετάκης. Σε δηλώσεις του στον Arena Fm τόνισε ξανά πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν μπορεί να έφυγε για 1.931 ευρώ. Αναλυτικά είπε:

Αναφορικά με τα όσα έγιναν με τον Θεοδωρίδη:

«Υπήρχαν διαφορετικές απόψεις για κάποια πράγματα, αλλά όποιος νομίζει ότι έφυγε για αυτό ο κ.Θεοδωρίδης είναι αφελής. Ο κ.Θεοδωρίδης αποφάσισε να φύγει για τους δικούς του λόγους, που δεν ξέρω ποιοι είναι. Ένας άνθρωπος, πάντως, που έχει κάνει τόσες επενδύσεις δεν μπορεί να έφυγε για 1.931 ευρώ! Αυτά είναι δικαιολογίες και δεν τα πιστεύει κανένας νοήμων άνθρωπος. Ο Α.Σ. δεν έχει ανάγκη κανέναν, ήταν και είναι υγιέστατος ».

Για το χρέος της ΠΑΕ προς τον Α.Σ.:

«Δεν υπάρχει χρέος, υπάρχει μια ετήσια οφειλή που δίνουν όλες οι ΠΑΕ στα ερασιτεχνικά σωματεία. Αυτό το ποσό είναι κοντά στα 5.000 ευρώ και πάει ανάλογα με την κάθε χρονιά, με τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις».

Για τις οφειλές προς τους προπονητές:

«Ο σύλλογος φέτος έκανε δυο καινούργια τμήματα και αυτό είχε ως συνέπεια να πιεστούν τα οικονομικά του Α.Σ. και να έχουμε κάποια οφειλόμενα».

Ο Αγροτικός Αστέρας σε ποια κατηγορία θα παίξει;

«Θα παίξει στην Γ’ Εθνική. Αν είχαν πουληθεί οι μετοχές ή δίνονταν με οποιονδήποτε τρόπο, το επόμενο σχήμα θα την έτρεχε στην Β’ Εθνική. Από την στιγμή που δεν έγινε αυτό, η ΠΑΕ τελεί υπό εκκαθάριση και κινούνται οι διαδικασίες για να παίξει στην Γ’ Εθνική».

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Ηλίας Θεοδωρίδης;

«Όσο περνάνε οι μέρες μου φαίνεται όλο και πιο μακρινό αυτό το σενάριο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep