«Φήμες τα περί ΑΦΜ»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Αρετάκης, διέψευσε τα σενάρια για εξαγοράς του ΑΦΜ.

Σε διάψευση των σεναρίων περί εξαγοράς του ΑΦΜ του Αγροτικού Αστέρα από τον Γιάννη Μπύρο της Δόξας Δράμας προχώρησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Χρόνης Αρετάκης. Να σημειωθεί πάντως στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο χρηματοδότης των «μαυραετών», που ξεκαθάρισε πως η Δόξα προετοιμάζεται για τη Football League, ωστόσο σημείωσε πως δεν θα πάρει το ΑΦΜ άλλης ομάδας. Επίσης ο Αρετάκης αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ηλία Θεοδωρίδη, αλλά και στο μέλλον των «σταχυοφόρων».

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Metropolis»:

Για την αποχώρηση του Ηλία Θεοδωρίδη: «Δεν ξέρω αν υπήρχε τρόπος να βρεθεί λύση. Εμείς στεκόμαστε στις επίσημες τοποθετήσεις και όχι στα κουτσομπολιά. Πριν έναν μήνα είπε σε όλο τον κόσμο, -δεν ξέρω αν είναι πρώην ή νυν- ότι θέλει να απεμπλακεί από τον Αγροτικό Αστέρα. Είναι ένας ανούσιος τρόπος αντεκδίκησης ώστε να ξεκινήσουν όσο πιο αργά τα πράγματα. Τρενάρει τα πράγματα για μας φέρει σε δύσκολη κατάσταση. Στη Football League δεν μπορούμε να δηλώσουμε εμείς την ομάδα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι μόνο στη Γ’ Εθνική. Η διαδικασία είναι στα χέρια της ΠΑΕ. Αν οι μετοχές έρθουν στον ερασιτέχνη θα προσπαθήσει να βρει επενδυτικό σχήμα αν δεν τα καταφέρει θα πάει στη Γ’ Εθνική. Θα έπρεπε αυτή τη διαδικασία να την κάνει η ΠΑΕ. Δε δήλωσε ότι δεν έχει πρόθεση να δώσει τις μετοχές στον ερασιτέχνη, άρα θα ψάχνει επενδυτικό σχήμα. Αν δε δηλωθεί η ομάδα στη Football League μέχρι την καταληκτική ημερομηνία τότε θα παίξει στη Γ’ Εθνική».

Για τις φήμες περί εξαγοράς του ΑΦΜ από τον Μπύρο: «Σε μας δεν μπορεί να γίνει αυτό. Ο ΑΦΜ ανήκει στην εταιρία. Εμείς φήμες ακούμε εδώ και έξι μήνες. Έλεγα στην Γενική Συνέλευση ότι αυτή δεν ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής και δεν είχε σχέση με την κόντρα με τον Eρασιτέχνη. Αυτό ήταν αφορμή, η απόφαση των μεγαλομετόχων ήταν να αποχωρήσουν και βρέθηκε η αφορμή με τα οποιαδήποτε προβλήματα υπήρχαν με τον ερασιτέχνη».

Για το μέλλον του Αγροτικού Αστέρα: «Όσο πιο αργά τελειώσουν οι διαδικασίες με το εταιρικό σχήμα, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να περπατήσει την ομάδα για όποιον κι αν την αναλάβει. Έχουμε προαποφασίσει τη διαδικασία και είμαστε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε σχήμα θέλει να αναλάβει το μάνατζμεντ. Ο κ. Ριαβόγλου και ο κ. Χατζηγεωργιάδης είναι φίλοι του συλλόγου αλλά δεν υπάρχει τίποτε άλλο».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 13:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep