Υπογράφουν και ανακοινώνονται

Οι ανακοινώσεις μόνο απομένουν από πλευράς Άρη, για την οριστικοποίηση της απόκτησης των Διαμαντόπουλου, Δεληζήση, Μαραγκού

Ο Δημήτρης Σπανός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο νέος τεχνικός του Άρη, με τους ιθύνοντες της ομάδας να «τρέχουν» για την στελέχωση του ρόστερ που θα έχει στα χέρια του ο 47χρονος τεχνικός.

Τρεις ποδοσφαιριστές θεωρούνται ήδη «κλεισμένοι» και αναμένεται να ανακοινωθούν αμέσως μετά την πρόσληψη του νέου τεχνικού της ομάδας. Πρόκειται για τους Διαμαντόπουλο, Δεληζήση και Μαραγκό, οι οποίοι όχι μόνο έχουν έρθει σε κατ αρχήν συμφωνά με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και ως ένδειξη καλής θέλησης έχουν «παγώσει» τι όποιες προτάσεις έχουν δεχτεί από άλλες ομάδες, προκειμένου να περιμένουν τις εξελίξεις στον Άρη. Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, την ανακοίνωση πρόσληψης του Δημήτρη Σπανού αναμένεται να ακολουθήσουν αυτές της απόκτησης των τριών ποδοσφαιριστών.

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 πηγάδια. Έτσι, ο Παύλος Μυροφορίδης βρέθηκε στην Νάουσα για να ελέγξει από κοντά τις εγκαταστάσεις, με τον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» να ζητά από τους υπεύθυνους να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις προκειμένου να «κλειδώσει» η παρουσία του Άρη στο προπονητικό κέντρο. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητικού κέντρου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 

Πηγή: allaboutaris.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 10:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep