«Ήταν θέμα τάιμινγκ»

Ο Γιώργος Τσουκαλίδης εξηγεί γιατί είπε όχι στην πρόταση του Αγροτικού Αστέρα, για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας

Ο Αγροτικός Αστέρας καλείται να «χτιστεί» από την αρχή, μετά και την επιστροφή του στην Γ’ Εθνική, λόγω της εκκαθάρισης που προχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ηλίας Θεοδωρίδης. Πλέον, οι άνθρωποι του ερασιτέχνη «τρέχουν» την ομάδα, ψάχνοντας τόσο παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ, όσο και προπονητή, που θα πάρει την θέση του Νίκου Καραμπετάκη (με τον τελευταίο να συνεχίζει στο προπονητικό τιμ του ΟΦΗ, στο πλευρό του Νίκου Παπαδόπουλου).

Ένας από τους τεχνικούς που βρέθηκαν ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της ομάδας του Εύοσμου, ήταν και ο Γιώργος Τσουκαλίδης, με τον προπονητή του Κεραυνού Κολχικού, όμως, με δηλώσεις του στο «arenafm.gr», να εξηγεί γιατί αναγκάστηκε να δώσει αρνητική απάντηση στην πρόταση που δέχτηκε.

«Μίλησα με τον Παύλο Χατζηγεωργιάδη, μου έκανε μια τιμητική πρόταση και τον ευχαριστώ. Ωστόσο, έδωσα τον λόγο μου στον Κεραυνό Κολχικού, κάναμε ήδη μεταγραφές, κάποιοι παίκτες ήρθαν για μένα. Δεν θέλω να φερθώ έτσι σε αυτούς που με πίστεψαν και με εμπιστεύτηκαν. Δεν λειτουργώ έτσι, είμαι στην αρχή της καριέρας μου. Άλλος στη θέση μου θα δεχόταν. Έχω δέσμευση με τον Κεραυνό, είναι θέμα τάιμινγκ. Αν είχε έρθει πιο νωρίς η πρόταση, θα τη δεχόμουν με χαρά. Ο Αγροτικός ωστόσο είναι στην καρδιά μου και εκτιμώ ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτή η συνεργασία», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Γιώργου Τσουκαλίδη, που κατά το παρελθόν έχει περάσει από τον Αγροτικό Αστέρα, τόσο ως παίκτης όσο και ως τεχνικός της ομάδας Κ20 των «σταχυοφόρων».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 11:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep