«Είμαι σε θέση να βοηθήσω τον Άρη»

Ο Περικλής Αμανατίδης δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, μίλησε στο «Metropolis 95,5», ο Περικλής Αμανατίδης. Ο πρώην τεχνικός των Τρικάλων, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως τόνισε πως ο ίδιος είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα της Θεσσαλονικης.

Αναλυτικά ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε:

Για το αν βρίσκεται κοντά στον Άρη:

«Έχω κάτι να πω. Έχω μια άποψη σταθερή για αυτό που πιστεύω. Έχω κάνει αυτό που πρέπει να κάνω, είναι θέμα επιλογής του Άρη. Ο Άρης θα αποφασίσει σίγουρα το καλύτερο. Αυτό πιστεύω».

Για το αν οι πιθανότητες να αναλάβει τον Άρη είναι στο 33 %:

«Δεν έχω κάποια πληροφόρηση εγώ, δεν ξέρω. Έχω μιλήσει με τον Άρη και άλλοι συνάδελφοι θα τον απασχολούν, θα κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.  Πιστεύω ότι ο Άρης θέλει ένα καθαρό πλάνο. Αυτή είναι η άποψή μου και την στηρίζω».

Για το τι εννοεί ως «καθαρό πλάνο»:

«Από την αρχή να βάλει έναν στόχο, που είναι, σε ποια κατηγορία παίζει, πως πρέπει να κινηθει. Έχω την αίσθηση ότι αν αξιολογήσει τι δεν πήγε καλά πέρυσι, αυτός θα είναι ο καλύτερος οδηγός για τον Άρη για την νέα χρονιά».

Για το αν μίλησε με τον Μυροφορίδη:

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Μίλησα με αυτόν που έχει τα ηνία και κινεί την διαδικασία της επιλογής. Ο Άρης πρέπει να αποφασίσει και να δει τι θα κάνει Εμείς είμαστε προπονητές. Εγώ έχω ένα καθαρό πλάνο το οποίο και πιστεύω. Αν ο Άρης κάνει την επιλογή του, εγώ είμαι σε θέση να τον βοηθήσω».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούλιος 2017 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep