Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στην ελπίδων ο Κασνέτση

Ο Αλβανός χαφ του Εθνικού Αστέρα κλήθηκε στην προεπιλογή των Ελπίδων της Εθνικής Αλβανίας.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Λεωνίδας Κασνέτση στο πρωτάθλημα, με την φανέλα του Εθνικού Αστέρα, δεν πέρασαν απαρατήρητες και ο κεντρικός μέσος κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Ελπίδων της Αλβανίας. Μάλιστα επειδή αυτό το διάστημα ο παίκτης δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα της Καισαριανής βρέθηκε στα Τίρανα και έκανε κάποιες προπονήσεις, αφού οι ιθύνοντες της αλβανικής ομάδας πιστεύουν πολύ στην αξία του και θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Από την πλευρά του ο Κασνέτση είδε την πρόσκληση του στην προεπιλογή της Εθνικής Ελπίδων σαν μία νέα πρόκληση για την καριέρα του και θεωρεί ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι στην καριέρα του.

Παράλληλα μάνατζερ ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αστέρα ότι ιταλική ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 20χρονο μέσο, έχοντας συγκεντρώσει πληροφορίες για αυτόν και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να βρεθεί στην γειτονική χώρα προκειμένου να κάνει κάποιες προπονήσεις και να δοκιμασθεί.
Άλλωστε ο Κασνέτση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεπέταγμα, καθώς προωθήθηκε από την ομάδα νέων του Εθνικού Αστέρα, πήρε τις ευκαιρίες που του παρουσιάσθηκαν και με αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Last modified onΠέμπτη, 10 Μάιος 2012 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep