«Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Δημήτρης Πολίτης μιλά στο FL News για το ενδιαφέρον του Παναιγιάλειου προς το πρόσωπο του

Ο Δημήτρης Πολίτης βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξη του στον Παναιγιάλειο, με τον πρώην, πλέον, τερματοφύλακα του Κισσαμικού, με δηλώσεις του στο FL News, να θεωρεί ιδανική εξέλιξη για την καριέρα του, την μεταγραφή του στην ομάδα του Αιγίου.

«Έχουμε μιλήσει με τον Παναιγιάλειο. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος 100% μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, όμως είμαστε σε καλό δρόμο, θα έχουμε και νέες επαφές.  Ο Παναιγιάλειος αποτελεί πολύ καλή προοπτική για μένα και γενικά για παίκτες σε καλή ηλικία, ώστε να παίξουν στην ομάδα, να προοδεύσουν και να προχωρήσουν την καριέρα τους. Φυσικά, αν δεν δουλέψεις σκληρά και δεν προσπαθήσεις, κανείς δεν θα σου προσφέρει τίποτα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 22χρονου τερματοφύλακα. 

Να θυμίσουμε πως ο Πολίτης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο, ενώ αγωνίστηκε δύο σεζόν στην Ζάκυνθο, έχοντας συνολικά 22 συμμετοχές (19 στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο), προτού μεταγραφεί το περασμένο καλοκαίρι στον Κισσαμικό, μετρώντας συνολικά τέσσερις συμμετοχές (μία στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο) με την ομάδα των Χανίων.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 13:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep