«Νομικά βέβαιο να μην αδειοδοτηθεί ο Άρης»

Ο νομικός Γιώργος Παναγόπουλος υποστήριξε πως ο Άρης δεν έχει ρευστότητα και είναι όλοι απλήρωτοι.

Με αφορμή την απόφαση για τον υποβιβασμό του Ηρακλή, ο Γιώργος Παναγόπουλος, που εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη Ηρακλή, μίλησε και για τις υποθέσεις των Άρη και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο νομικός σύμβουλος μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την υπόθεση των παικτών και του Λάμπρου Σκόρδα κατά του Άρη και υποστήριξε ότι είναι νομικά βέβαιο η ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην πάρει άδεια. Συγκεκριμένα είπε για την υπόθεση:

«Κάναμε αίτηση στην αδειοδότηση να μην πάρει ο Αρης άδεια. Το κείμενο αυτό σύντομα θα το έχετε και θα πληροφορηθείτε. Αυτοί που έχουν λαμβάνειν χρήματα είναι συνέχεια των δικών που έχουμε κάνει στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και στα πολιτικά δικαστήρια γιατί ο  Άρης τελικά δίκασε την αγωγή και δεν μπόρεσαν να αποδείξουν ότι έχουν καταβάλει το μετοχικό κεφάλαιο. Βασική προϋπόθεση ήταν αυτή. Από ότι φαίνεται δεν υπάρχουν λεφτά στον Αρη για αυτό και στους περισσότερους φακέλους των ποδοσφαιριστών υπάρχει σκάνδαλο καθώς έχουν πάει συναλλαγματικές και άλλοι έχουν απειληθεί. Απόφαση δικαστηρίου δεν έχει βγει. Πέρυσι με παρέμβαση Κοντονή  αδειοδότηθηκε ο Άρης μόνο με μια φωτοτυπία επιταγής. Με εκλιπαρούσε να σταματήσουμε την δίκη. Θεωρούμε ότι αυτή η ΠΑΕ είναι παράνομη στον αέρα. Έχω παραδείγματα νυν ποδοσφαιριστών που είναι απλήρωτοι, οι οποίοι θα κάνουν τις κινήσεις που πρέπει».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να μην αδειοδοτηθεί ο Άρης είπε: «Το θεωρώ 100% νομικά βέβαιο. Δεν είναι δυνατόν τέτοια παρανομία να συντελείται επί έναν χρόνο. Δεν έχει ρευστότητα και έχει απλήρωτη όλη την ομάδα. Έχω άλλες πληροφορίες ότι ο Άρης έχει πλήρη φάκελο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς τονίζοντας: «Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι υπόδικος για τα γεγονότα με τη Δόξα Δράμας και έχουμε βάσιμες ελπίδες για τα σκάνδαλα που συντελέστηκαν εκεί. Τα γεγονότα που έγιναν στον αγώνα Καλαμαριά- ΑΟ Καρδίας ήταν συγκλονιστικά και πολύ χειρότερα από αυτά του αγώνα Ολυμπιακού-Πλατανιά. Προβλέπονται οι διαδικασίες αναψηλάφησης στους κανονισμούς και η δυνατότητα της διοικούσας επιτροπής να ζητήσει αναπομπή της υποθέσεως κάτι που έχουμε κάνει ήδη. Το θέμα έχει πάει και στην αθλητική εισαγγελία. Έγιναν φοβερά πράγματα και δεν έγινε δεκτή η παρέμβαση της Δόξας. Δεν υπάρχει κανένας εξωδικαστικός συμβιβασμός».

Last modified onΚυριακή, 25 Ιούνιος 2017 00:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep