«Ο κάθε προπονητής έχει την αξία του»

Ο Πέτρος Πασσαλής μιλά για τους υποψήφιους προπονητές του Άρη και καλεί άπαντες να τους κρίνουν βάση της δουλειάς τους και μόνο

Στο ζενίθ βρίσκεται η φημολογία αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο του Άρη, καθώς η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ, έφερε στην επικαιρότητα διάφορα ονόματα (Νεντίδης, Αντωνίου, Βοσνιάδης) ως… μνηστήρες της θέσης στην άκρη του «κιτρινόμαυρου» πάγκου. Τα ονόματα των προπονητών που ακούγονται, φαίνεται πως δεν εντυπωσιάζουν τους φίλους της ομάδας, με τον Πέτρο Πασσαλή, όμως, να έχει διαφορετική άποψη.

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, μίλησε στον «Metropolis 95,5» και ζήτησε από όλους να μην κρίνουν τους προπονητές βάση του ονόματος που έχουν «χτίσει», αλλά βάση της δουλειάς που έχουν κάνει, φέρνοντας ως παράδειγμα την αποτυχία του Νίκου Αναστόπουλου, την σεζόν που μας πέρασε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Πασσαλή:

«Δεν υπάρχουν σαλόνια ή αλώνια. Ο κάθε προπονητής έχει την αξία του. Από τη στιγμή που αποφάσισε ο Άρης να πάει σε αυτές τις επιλογές των συγκεκριμένων προπονητών όλοι τους θα κριθούν για το έργο που θα παρουσιάσουν. Και οι τρεις είναι γνώστες της κατηγορίας»

«Το ρίσκο θα υπάρχει πάντα, όποια επιλογή και αν κάνεις. Όταν κάνεις την επιλογή πρέπει να βλέπεις τι έχει παρουσιάσει ο κάθε προπονητής και σε ποιες ομάδες έχει δουλέψει. Ο Αντωνίου δεν δούλεψε σε καμία ομάδα επιπέδου Άρη, όμως, όπου εργάστηκε κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν τα πήγε καλά».

«Πέρσι λέγαμε ότι ο Αναστόπουλος ήταν μια καλή επιλογή βάσει βιογραφικού, καθώς είχε την δυνατότητα να ανεβάζει ομάδες στην Super League. Εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ότι απέτυχε αφού ο Άρης δεν ανέβηκε. Δεν μπορούμε να λέμε από την αρχή αν ο προπονητής θα πετύχει ή όχι. Αν το δούμε με μια άλλη οπτική, και οι τρεις είναι προπονητές που γνωρίζουν την κατηγορία και όπου δούλεψαν παρουσίασαν έργο. Γιατί να τους κρίνουμε από τα ονόματα;».

«Το λάθος έγινε από την αρχή. Δεν μπορούμε να μιλάμε για σαλόνια και αλώνια όταν μιλάμε για ανθρώπους που αυτή είναι η δουλειά τους. Ο καθένας έχει την αξία του και ανάλογα κρίνεται».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 15:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep