Συνέντευξη Τύπου ο Μίλερ

Ο Κλάους Μίλερ θα μιλήσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με την ΑΣΑ, προς απάντηση του Βασίλη Μπούρμπου.

Προ ημερών ο Γερμανός Κλάους Μίλερ υποστήριξε ότι θα έδινε προθεσμία 48 ωρών στον Βασίλη Μπούρμπο προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση αγοράς της Αναγέννησης Καρδίτσας. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, θα ενημέρωνε με συμβόλαια και αποδείξεις για την έως εκείνη τη μέρα συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο, αλλά και για την επόμενη μέρα.

Ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλών απάντησε λέγοντας ότι ο Μίλερ δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα και ότι έχει «περίσσιο θράσος». Ο Γερμανός ανταπάντησε με δήλωσή του, κάνοντας γνωστό ότι την Πέμπτη (22/6) θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην Καρδίτσα, «προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος επακριβώς τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ώστε να αντιληφθεί ποιός τήρησε την συμφωνία και ποιός όχι».

Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Με ιδιαίτερη έκπληξη έλαβα γνώση για την ανακοίνωση του Κου Βασίλη Μπούρμπου. Επειδή με την ανακοίνωση αυτή αμφισβητείται η αξιοπιστία μου και η εκπλήρωση από πλευράς μου των συμφωνηθέντων, την Πέμπτη 22/06/2017 θα δώσω συνέντευξη Τύπου στην Καρδίτσα, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος της Καρδίτσας επακριβώς τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ώστε να αντιληφθεί ποιός τήρησε την συμφωνία και ποιός όχι.
Μετά τιμής
Klaus Muller».

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούλιος 2017 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep