«Απάντηση στα 1921 ψέματα»

Στην αντεπίθεση περνά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Αρετάκης

Τελειωμό δεν έχει ο «εμφύλιος πόλεμος» στον Αγροτικό Αστέρα, καθώς μετά την συνέντευξη Τύπου και εν συνεχεία την ανακοίνωση αποχώρησης του Ηλία Θεοδωρίδη από την ΠΑΕ, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα απαντά με την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα έχει και ενημερωτικό χαρακτήρα.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον «Arena FM» και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Αρετάκης, θα δοθούν απαντήσεις στα 1921 (όσο και το ποσό που δικαιούται ο Ερασιτέχνης, σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη) ψέματα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.   

«Την επόμενη εβδομάδα, Τετάρτη 21 του μήνα στις 19.00 στο Δημαρχείο Ευόσμου θα γίνει συνέλευση και εκλογές στον Ερασιτέχνη. Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση, αλλά αν δεν έχει απαρτία, πάμε δυο μέρες μετά. Καλούμε όλο τον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα να παραστεί, όχι μόνο τα ενεργά μέλη, με δικαίωμα ψήφου. Να ενημερωθούν για τις ανακρίβειες που μας λέει εδώ και 20 μέρες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο οποίος νομίζει πάντα ότι μιλά σε… αφελείς! Δεν θέλαμε ο κόσμος να μάθει κάποια πράγματα, αλλά είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να του πούμε την αλήθεια», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του Ερασιτέχνη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 10:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep