Γ.Σ. με ενημέρωση για την κόντρα

Αναφορά στις σχέσεις με την ΠΑΕ θα γίνει στη συνάντηση των μελών του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα.

Την ερχόμενη Δευτέρα (19/06) θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα. Τα κυριότερα θέματα θα είναι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και η ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, ενώ όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση την Τετάρτη (14/06) στη συνάντηση θα υπάρξει και ενημέρωση των μελών για τις σχέσεις με την ΠΑΕ και καταγραφή των γεγονότων που προηγήθηκαν και οδήγησαν τα αδέλφια Θεοδωρίδη στην αποχώρηση από τη διοίκηση. Αναλυτικά:

«Την Δευτέρα 19/06, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κορδελιού-Εύοσμου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση του Π.Μ.Α.Σ Αγροτικού Αστέρα, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής :
-Απολογισμός διετίας
-Οικονομικός απολογισμός
-Στόχοι
-Αθλητικό κέντρο
-Εκλογές νέου Δ.Σ

Κατόπιν των παραπάνω, θα γίνει λεπτομερής αναφορά στις σχέσεις ΠΜΑΣ και ΠΑΕ με αναλυτική καταγραφή των γεγονότων προς ενημέρωση των μελών. Η είσοδος για τα μη μέλη που δεν έχουν και δικαίωμα ψήφου, είναι ελεύθερη. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθει την Τετάρτη 21/06, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα».

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep