«Από τους λίγους...»

Ο Θοδωρής Κάντας εξηγεί γιατί το όνομα του τερματοφύλακα του Άρη, Σωκράτη Διούδη «παίζει» τόσο έντονα στο μεταγραφικό παζάρι

Ο Σωκράτης Διούδης πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν κάτω από τα δοκάρια του Άρη, με αποτέλεσμα το όνομα του να ακούγεται για αρκετές ομάδες της Super League. Για την πρόοδο του γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» μίλησε ο Θοδωρής Κάντας.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη (πλέον ανήκει στο επιτελείο της Λάρισας), μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Διούδη και εξήγησε τον λόγο που απασχολεί τόσο έντονα ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

« Ο Σωκράτης ήταν το πρώτο δικό μου εγχείρημα. Του έδωσα τη δυνατότητα να παίξει το 2012 και μέχρι σήμερα έχει κάνει τόσα πράγματα. Έχει την ικανότητα και είναι από τους λίγους Έλληνες τερματοφύλακες και νεαρούς που υπάρχουν. Είναι λογικό να απασχολεί τις Ελληνικές ομάδες γιατί είναι από τους λίγους Έλληνες που έχει παιχνίδια στα χέρια του. Γι αυτό οι περισσότερες ομάδες προτιμούν ξένους, γιατί πολλοί είναι οι Έλληνες που δεν έχουν παιχνίδια. Τρανταχτό παράδειγμα για τους τερματοφύλακες που ξεκινούν με παιχνίδια από χαμηλότερες κατηγορίες και ανεβαίνουν είναι ο Γιαννιώτης του Πανιωνίου που ανέβηκε με τον Γάζωρο, στην συνέχεια πήγε και στον Ολυμπιακό, στον Φωστήρα και όλα τα παιχνίδια του έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιαστεί έτοιμος φέτος με τον Πανιώνιο», υποστήριξε ο Κάντας.

Πηγή: allaboutaris.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep