«Χορηγία για να παίξει ο γιος»!

Ο Θοδωρής Γκάτζιος απάντησε στον ιδιοκτήτη των ενοικιαζόμενων δωματίων που διέμεναν μέλη του ΑΟ Χανιά.

Στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου ο υπηρεσιακός προπονητής του ΑΟ Χανιά, Θοδωρής Γκάτζιος αναφέρθηκε στην έξωση που τους έγινε από τα δωμάτια, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν άπαντες να φύγουν για την Αθήνα. Η απάντηση από τον ιδιοκτήτη των ενοικιαζόμενων δωματιών, Ρούσσο Κρασουδάκη ήρθε μέσω της ιστοσελίδας «athitiko.gr», ο οποίος ανέφερε:

«Κύριε Γκάτζιο ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Πραγματικά σας είπα 2 η ώρα ότι στις 5 αδειάσετε τα δωμάτια (δεν ήταν 18 άτομα αλλά τα μισά). Ξεχάσατε όμως να αναφέρετε ότι οι παίχτες και εσείς προσωπικά, δεν έφυγαν τις τελευταίες 2 μέρες που έγινε το περιστατικό αλλά κοιμηθήκατε κανονικά (και μάλιστα εσείς μου είπατε ότι το δικό σας δωμάτιο για τις 2 τελευταίες μέρες θα το πληρώνατε κανονικά, αλλά εγώ χρήματα δεν πήρα). Ξεχάσατε ακόμα να αναφέρετε ότι από Σεπτέμβριο έως τέλος της σεζόν (Ιούνιο) σας τα είχα παραχωρήσει αφιλοκερδώς με υποχρέωση της ομάδος να πληρώνει το ρεύμα και μόνο, το οποίο έφτασε στο ύψος των 8.000 ευρώ περίπου και κάποια στιγμή έλαβα κατά τον Απρίλιο το ποσό των 1500 ευρώ όλα όλα.

Με εκτίμηση, Ρούσσος Κρασουδάκης».

Ωστόσο, με νέα τοποθέτησή του στο «athlitiko» ο Γκάτζιος μίλησε για την... ταμπακέρα και σημείωσε πως η χορηγία έγινε για να παίξει ο γιος του Κρασουδάκη, όμως όταν αυτό δεν έγινε, δημιουργήθηκαν τα προβλήματα. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Σε απάντηση των λεγομένων του κ. Κρασουδακη έχω να αναφέρω τα εξής: Ανέφερα το γεγονός για να δείξω την δύσκολη κατάσταση που βρισκόταν η ομαδα. Βεβαίως και δεν έμενε όλη η ομάδα στον κ. Κρασουδακη. Μέναμε 9, οι 5 εξ αυτών έφυγαν την άλλη μέρα. Εγώ επειδή δεν προλάβαινα να μαζέψω τα πράγματα πήγα στο ξενοδοχείο ΚΡΗΤΗ (υπάρχει σχετικό τιμολόγιο στην ΠΑΕ) και άφησα τα μισά πράγματα για μια μέρα. Δεν κατάλαβα ότι πληρώνεται και η φύλαξη πραγμάτων. Θα το κάνω σε πρώτη ευκαιρία, αλλά η ταμπακέρα είναι άλλη και πρέπει να την μάθει ο φίλαθλος κόσμος. Η χορηγία έγινε για να παίξει ο γιος σας κ. Κρασουδάκη και όταν αυτό δεν έγινε δημιουργήθηκαν αυτά τα προβλήματα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 14:24

1 comment

  • Ρούσσος Κρασουδάκης
    Ρούσσος Κρασουδάκης Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 22:51 Comment Link

    Κύριε Γκάτζιε, πραγματικά χαίρομαι που απαντήσατε στην επιστολή μου διότι μόνος σας με δικαιώνεται ώστε να μάθει ο φίλαθλος κόσμος των Χανίων και όχι μόνο την αλήθεια.Κατ αρχήν παραδέχεστε ότι τα 18 άτομα που αναφέρεται στην πρώτη επιστολή δεν ήταν 18 αλλά 9.Με δικαιώνεται.Εσείς λέτε ότι έφυγαν 5 από τους 9 την ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ,άρα δεν τους έβγαλα έξω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Πάλι εσείς λέτε ότι για το διήμερο το τελευταίο αφήσατε τα μισά πράγματα σας στο δωμάτιο,και ότι κοιμηθήκατε στο ξενοδοχείο ΚΡΗΤΗ. Ήταν απόφαση σας.Εγώ έγραψα ότι ενώ είπατε πως θα πληρώσετε τις δύο μέρες,χρήματα δεν πήρα.Όχι ότι και καλά δεν δώσατε.Ήταν απόφαση μου.Μάθετε να εξηγείτε την Ελληνική γλώσσα ως έχει όχι όπως μας εξυπηρετεί,για δημιουργία εντυπώσεων. Όσο για το επίμαχο σημείο του ρεύματος,δεν κάνατε καμία αναφορά .Εσκεμμένο ή όχι...?
    Τέλος αφού αναφέρατε τον γιο μου χωρίς να έχει καμία σχέση με το θέμα,να σας κάνω μια ερώτηση ?. Αν πάρω τον γιο μου αύριο και τον πάω στην ΔΕΗ με τις συμμετοχές του ή μη θα τακτοποιηθεί ο λογαριασμός? Επίσης μια πόλη βοά και βρίζει για το θέμα του γιου μου..? Λοιπόν τέλος η πλακίτσα και στροφή στην σοβαρότητα...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep