«Οι νόμοι με το μέρος μας»

Την τήρηση των κανονισμών ζητούν ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Γιάννης Ψηφίδης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γρηγόρης Κάκαλης

Το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League ολοκληρώθηκε, με τον Άρη στην 3η θέση της βαθμολογίας, όμως τα όσα συμβαίνουν με τον Ηρακλή και τον πιθανό υποβιβασμό του από την Super League, δεν αφήνουν σε… ησυχία τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι συνεχίζουν να ελπίζουν σε άνοδο από… σπόντα.

Με δηλώσεις τους, τόσο ο πρόεδρος του Α.Σ Άρη, Γιάννης Ψηφίδης, όσο και ο γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», Γρηγόρης Κάκαλης, υποστηρίζουν πως αν ο «Γηραιός» τιμωρηθεί με υποβιβασμό, τότε το σωστό θα είναι την θέση του να πάρει η 3η ομάδα της Football League και όχι να παραμείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός.

«Ως Άρης κινηθήκαμε σε ένα επίπεδο επιτρεπτό σε ότι αφορά τον συμπολίτη και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς να προσβάλουμε κανέναν, διεκδικούμε αυτό που λένε οι κανονισμοί και οι αθλητικοί νόμοι. Αν όλα λειτουργήσουν σωστά, δεν θα είναι ποτέ ο Λεβαδειακός, αλλά ο Άρης στη θέση οποιασδήποτε ομάδας δεν καταφέρει να αδειοδοτηθεί», είναι η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Ψηφίδη, στην κάμερα της ΕΡΤ3, ενώ από την πλευρά του, ο κ. Κάκαλης πρόσθεσε:

«Ως Άρης επειδή παράγουμε πολιτισμό και έχουμε δείξει πολλές φορές το κοινωνικό μας πρόσωπο, έγινε μια φοβερή κίνηση από τον Super 3 και τη διοίκηση στο θέμα της ανόδου. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Ηρακλή. Εάν όμως τεθεί το θέμα της αποχώρησης του Ηρακλή με οποιοδήποτε τρόπο, πρέπει να πάρουμε για πρώτη φορά το δίκιο μας και το δίκιο μας λέει ότι και ο ΚΑΠ και οι κανονισμοί αναφέρουν πως ο 3ος της Football League θα μπει στην Super League».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 10:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep