«Βρεθήκαμε στο δρόμο»

Ο Θοδωρής Γκάτζιος μίλησε για τις αντίξοες συνθήκες που έζησαν αυτός και οι παίκτες του στον ΑΟΧ.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων αναφέρθηκε στην επιτυχία της παραμονής στην κατηγορία, στον κόσμο που δεν βοήθησε το σύλλογο, χωρίς όμως όπως τόνισε να του ρίχνει «μομφή» και στην απουσία των παραγόντων των  Χανίων. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θοδωρής Γκάτζιος μετά την εντός έδρας ήττα (3-1) από την Καλλιθέα:

«Μία χρονιά έφθασε στο τέλος της. Για εμένα προσωπικά ίσως είναι η πιο ψυχοφθόρα χρονιά που έχω ζήσει στον αθλητισμό είτε σαν προπονητής στίβου είτε τώρα φέτος σε κάποιους αγώνες σαν προπονητής. Είδα και έμαθα πάρα πολλά από τη φετινή χρονιά.

Κάθισα εις γνώσιν μου ως το τέλος να παλέψω και εγώ για αυτή την ομάδα. Ήμουν ένας από τους συντελεστές, ώστε να ανέβει η ομάδα στη Β΄ Εθνική μετά από 32 χρόνια και δεν ήθελα να ήμουν ένας από αυτούς που θα έπεφτε.

Η ομάδα σώθηκε με πολύ αντίξοες συνθήκες, κυριολεκτικά είμαστε μόνοι μας. Υπήρχε ένας άνθρωπος, ο οποίος όλο πλήρωνε. Δεν ήταν από τα Χανιά. Ήρθε, πλήρωνε συνέχεια, όχι δικές του υποχρεώσεις, με συνέπεια όμως αυτά τα λεφτά να λείπουν από την τωρινή ομάδα. Αναγκαστήκαμε να πάρουμε την ομάδα στην Αθήνα, διότι ξαφνικά βρεθήκαμε 18 άνθρωποι στο δρόμο. Να σας πω ότι εγώ ξαφνικά ειδοποιήθηκα στις 2 η ώρα ότι ξαφνικά στις 5 πρέπει να αφήσω το σπίτι.

Παρόλα αυτά, όσο μπόρεσα, μάζεψα την ομάδα με όχι θετικά αποτελέσματα, αλλά το κυριότερο είναι ότι αυτή η ομάδα του χρόνου θα είναι στη Β’ Εθνική είτε είμαι εγώ στο τιμ είτε είναι κάποιος άλλος, όμως θα έχει λόγο στη Β’ Εθνική.

Αλλιώς, θα ήταν στην αφάνεια. Αυτό είναι σημαντικό. Θα πω ότι κόσμος, αυτός που ήξερα την προηγούμενη φορά που ήμουν στα Χανιά, δεν ήταν ο ίδιος, με μέσο όρο εισιτηρίων 40-50-70 δεν μπορεί να λειτουργήσει μία ομάδα. Όταν ο κόσμος δεν είναι κοντά. Δεν ρίχνω μομφή στον κόσμο. Αυτή ήταν η επιλογή του. Οι παράγοντες των Χανίων δεν ήταν κοντά στην ομάδα και έτσι η ομάδα έφθασε μετά λύπης μου στο τέλος σήμερα να είμαστε με 11 παίκτες, εκ των οποίων ο ένας να είναι τερματοφύλακας.

Αυτό οφείλεται ότι σε αυτή την προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο γύρο, πήραμε κάρτες, κρατούσαμε τους παίκτες για τις τελευταίες αγωνιστικές και όταν σώθηκαν όλες οι τιμωρίες ήρθαν μαζεμένες. Από αυτή την ομάδα έλειπαν 7-8 παίκτες πρώτης επιλογής. Το ίδιο και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και στα Τρίκαλα, που ήταν η πιο βαριά ήττα. Την πήρα στην πλάτη μου, τη δέχομαι, χωρίς να έχω την ευθύνη που μου αναλογεί.

Σας είπα ότι από την πρώτη φορά που ανέλαβα ότι εγώ δεν είμαι προπονητής ποδοσφαίρου είμαι προπονητής φυσικής κατάστασης για αυτό ήρθα να κριθώ. Όμως πολλές συγκυρίες φέτος έτυχε να κοουτσάρω και αυτή την ομάδα. Δεν θα το ξανακάνω. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, είναι κάτι που εξαρτάται από τους παράγοντες. όμως κλείνω με την ευχή να τελειώσουν αυτές οι περιπέτειες να μείνει στη Β΄ Εθνική και να βρει αυτή η ιστορική τον δρόμο της. Είμαι και εγώ ένας φίλαθλος της  ομάδας, με τις τόσες δυσκολίες που είχαμε φέτος».

ΑΠΟΔΟΣΗ: Fl News

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2017 19:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep