Η ΓΣ επικυρώνει τη συμφωνία

Η δήλωση του Νίκου Παπαδόπουλου δεν ανησυχεί τον ΟΦΗ και εκτιμάται ότι θα κλείσει θετικά η υπόθεση ανανέωσης.

Πρόθεση παραμονής στον ΟΦΗ εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου σημείωσε ότι απέρριψε πρόταση από τη Super League, όμως από την άλλη πλευρά συμπλήρωσε πως: «Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω δεχτεί πρόταση από τον ΟΦΗ».

Από πλευράς διοίκησης, πάντως, δεν εκφράζεται ανησυχία σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι μέτοχοι αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του Παπαδόπουλου, σημειώνουν ότι υπάρχει ειλικρινής σχέση μεταξύ τους, όμως η επικύρωση της παραμονής του θα γίνει μετά τη ΓΣ. Εξάλλου, το νέο διοικητικό σχήμα μπορεί να έχει αρκετές ομοιότητες με το υπάρχον, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν και αλλαγές.

Στους «μελανόλευκους», λοιπόν, τονίζεται πως μετά τη Γενική Συνέλευση, η οποία αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα (12/06) θα κλείσει το ζήτημα θετικά, αν και η τοποθέτηση του Παπαδόπουλου δείχνει πως και ο ίδιος πιέζει για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις το ταχύτερο δυνατό.

Στα αγωνιστικά, τη Δευτέρα (05/06) δόθηκε ρεπό. Ενόψει του αγώνα με τον Αιγινιακό στο «Γεντί Κουλέ» επιστρέφουν οι Κώτσιος, Χαντί που εξέτισαν την ποινή τους. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Πουρτουλίδης, ο διεθνής Ράντι και ο Όστοϊτς που πήρε άδεια για να παντρευτεί, οπότε δεν θα είναι παρών στο τελευταίο ματς της χρονιάς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep