Τα εκτός έδρας τον... πληγώνουν

Ο Άρης παρουσιάστηκε αγνώριστος σε όλη την σεζόν μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και το πλήρωσε με την απώλεια της ανόδου

Αν θα πρέπει κάποιον να κατηγορεί ο Άρης, για την αποτυχία επιστροφής στην Super League, αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο του τον εαυτό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την σεζόν ως το «γκραν φαβορί» για ένα από τα δύο πρώτα εισιτήρια για την μεγάλη κατηγορία, ενώ και το ρόστερ της ήταν τέτοιο που έδειχνε «άνοδο». Η πορεία του Άρη, όμως, μέσα στο πρωτάθλημα, έδειχνε το αντίθετο.

Την Κυριακή ο Άρης, με την νίκη του στα «χαρτιά» επί του Πανθρακικού, ολοκληρώνει τις φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις του (καθώς απομένει το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην Σπάρτη) και ο απολογισμός δείχνει ξεκάθαρα γιατί οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνίζονται και του χρόνου στην Stoiximan.gr Football League.

Ενώ εντός έδρας ο Άρης ήταν… κυρίαρχος, με 14 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 16 παιχνίδια, μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης»… χώλαινε αδικαιολόγητα για ομάδα του βεληνεκούς του. Χαρακτηριστικό πως από τα 16 παιχνίδια που έχει δώσει, μέχρι σήμερα, μακριά από το σπίτι του, έχει κερδίσει μόλις τα επτά! Οι ήττες είναι λίγες (3), αλλά οι έξι ισοπαλίες είναι αυτές που ουσιαστικά τον «καταδίκασαν».

Χαρακτηριστικός ο μήνας Φεβρουάριος, που σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Άρης δεν πέτυχε ούτε μία νίκη! Είχε μία ήττα από την Λαμία με 1-0 και τρεις ισοπαλίες με Απόλλων Σμύρνης (2-2), Αγροτικό Αστέρα (1-1) και Σπάρτη (0-0. Συνολικά μόλις τρεις κερδισμένοι βαθμοί, σε σύνολο 12. Απώλεια εννέα ολόκληρων βαθμών, την στιγμή που η διαφορά του από την δεύτερη Λαμία είναι στους έξι πόντους!

Αυτό ακριβώς καλείται να αλλάξει ο Άρης ενόψει της επόμενης σεζόν. Αν καταφέρει και παρουσιάσει το πρόσωπο που δείχνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στα εκτός έδρας παιχνίδια του τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η σεζόν 2018-19, θα τον βρει και πάλι στα σαλόνια της Super League. Αν όχι...

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 12:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep