Αμφίβολος ο Όστοϊτς ενόψει Καρδίτσας

Ο αμυντικός του ΟΦΗ δεν προπονήθηκε λόγω του τραυματισμού του από το παιχνίδι με την Σπάρτη

Ο Μπράνκο Όστοιτς είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (04/06, 17:00) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 33η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ νιώθει ενοχλήσεις, μετά από τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι με την Σπάρτη, με αποτέλεσμα να μην λάβει μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης,(31/05), κάνοντας θεραπεία. Έτσι, η συμμετοχή του εξαρτάται από το κατά πόσο θα καταφέρει να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, στην προπόνηση της Πέμπτης (01/06). 

Ενόψει της αναμέτρησης της Καρδίτσας, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Κώτσιο και Χαντί, όπως επίσης και στον Ράντι, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας. Αντίθετα, στην διάθεση του επιστρέφουν οι Κομεσίδης και Νάστος.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης (01/06) όπου και θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση της ομάδας, στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο».

Όσον αφορά την μετάβαση των Κρητικών στην Καρδίτσα, όπως έγινε γνωστό, η αποστολή του ΟΦΗ θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη, το απόγευμα του Σαββάτου και απο εκεί θα μεταβεί οδικώς για την πόλη της Καρδίτσας. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας και πάλι αεροπορικώς από την Θεσσαλονίκη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Μάιος 2017 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep