«Δύσκολο να το εξηγήσω»

Ο αμυντικός του Άρη, Ούγκο Σόουζα δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του.

Για την αποτυχία του Άρη να πανηγυρίσει την άνοδο, αλλά και την επόμενη μέρα μίλησε στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» και τον Libero 107,4 ο Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος αμυντικός τόνισε ότι οι «κίτρινοι» ήταν η καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα, αλλά σημείωσε πως του είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσει πως ο στόχος χάθηκε. Αναλυτικά είπε:

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο της επιστροφής του στη Super League:

«Προσωπικά για μένα είναι πολύ δύσκολο, καθώς όταν ήρθα στον Άρη, ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στη Super League. Ήξερα ότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες, ήμασταν η καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα στη Β΄ Εθνική, ωστόσο, δυστυχώς δεν πετύχαμε τον στόχο μας και για μένα είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσω».

Για την πρώτη του εμπειρία στο ματς με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο:

«Η αλήθεια είναι πως ρώτησα και πήρα αρκετές πληροφορίες για τον Άρη πριν έρθω στην ομάδα. Όλοι μου είπαν ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με πιστούς και αφοσιωμένους οπαδούς, που ξεχειλίζουν πάθος και αγάπη για την ομάδα. Αυτό διαπίστωσα και εγώ σ' εκείνο το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για την ομάδα. Το καταλαβαίνω, το νιώθω, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Ο Άρης δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία».

Για το πώς κατάφερε να ενσωματωθεί τόσο γρήγορα στην ομάδα παρότι είχε να παίξει αρκετό καιρό:

«Όταν ήρθα στον ήταν δύσκολο, γιατί η ομάδα έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία και εγώ μέχρι τώρα δεν είχα ξαναπαίξει. Είχα πολύ σημαντικό κίνητρο ν' ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Είχα πάθος, ήμουν προετοιμασμένος, τα έδινα όλα γιατί έτσι είναι το στυλ μου πριν από τα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι ο Άρης έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στη σεζόν:

«Πραγματικά, όταν παίζαμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προσωπικά ξεχνούσα ότι παίζαμε στη Β' Εθνική. Και αυτό εξαιτίας του γηπέδου, του αγωνιστικού χώρου, της συμπαράστασης του κόσμου. Βλέπαμε τον φόβο όλων των ομάδων, που κλείνονταν πίσω, γιατί έπαιζαν κόντρα στην μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα. Στα ματς εκτός έδρας, χωρίς ν' αποτελεί δικαιολογία, και τα γήπεδα δεν ήταν καλά και δεν δίναμε το 100% και όλες οι ομάδες ήθελαν να κερδίσουν τον Άρη».

Για τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά και το αν θα ήθελε να μείνει:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την επόμενη μέρα. Είναι πολύ δύσκολο που δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Θέλω να βοηθήσω, γιατί βλέπω και αισθάνομαι την αγάπη του κόσμου. Δεν θέλω να πω κάτι για το μέλλον μου. Θα μιλήσω πρώτα με τον πρόεδρο και στη συνέχεια θ' αποφασίσω».

Για το πώς περνάει τις μέρες του στη Θεσσαλονίκη:

«Η Θεσσαλονίκη είναι μία όμορφη πόλη. Δεν το περίμενα ότι όπου πήγαινα, με σταματούσαν και μου έδειχναν βίντεο με την Ατλέτικο Μαδρίτης από το παρελθόν. Αυτό μου έδινε κίνητρο να δουλεύω πιο σκληρά καθημερινά για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το πότε φεύγει από τη Θεσσαλονίκη:

«Φεύγω σε δύο εβδομάδες».

Για το ότι βοήθησε στην άμυνα μαζί με τους Ταυλαρίδη και Χαριτωνίδη:

«Προσπαθούσα πάντα να δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου. Αυτή πρέπει να είναι η σκέψη όλων όσοι αγωνίζονται στον Άρη γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα».

Πηγή: allaboutaris.com

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 30 Μάιος 2017 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep