Αποβολή διά... περιφοράς

Αφαιρέθηκαν τρεις ακόμα βαθμοί από την ΑΕΛ Καλλονής και πλέον αποφασίζεται η αποβολή της από το πρωτάθλημα.

Η αναμενόμενη εξέλιξη δρομολογήθηκε την Τετάρτη (24/05) στην ΑΕΛ Καλλονής. Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι η διοίκηση δεν πλήρωσε την οφειλή στον Κώστα Δαύκο και έτσι έκανε γνωστή μία ακόμα τελεσίδικη αφαίρεση τριών βαθμών, την τρίτη, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Λέσβου θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Έτσι, επιβεβαίωθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του FL News, που σας ενημέρωσε πρώτο για τη ματαίωση του αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η Football League έστειλε έγγραφο στις ΠΑΕ και τις ενημερώνει ότι: «αποφάσισε διά της περιφοράς να κάνει δεκτή την εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος και προβαίνει στην αποβολή της ΠΑΕ Καλλονή από το πρωτάθλημα, καθώς επίσης και της ομάδας Νέων...».

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΔΑΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ αφαιρούνται εκ νέου τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 24 Μάιος 2017 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep