«Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων»

Ο Γιάννης Βλάχος έβγαλε το καπέλο του στους παίκτες του Αιγινιακού για την εμφάνιση τους.

Τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του μίλησε ο Γιάννης Βλάχος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου (2-0) αγώνα του Αιγινιακού κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε ενθουσιασμένος από την εικόνα της ομάδας και τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής, ωστόσο σημείωσε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή. Επίσης αφιέρωσε τη νίκη στον Κώστα Νικολαΐδη.

Αρχικά δήλωσε: «Νομίζω ότι σήμερα κάναμε μια πραγματική κατάθεση ψυχής. Δεν ξέρω, πρέπει να δώσω όχι απλά πολλά συγχαρητήρια, δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτά τα παιδιά. Αυτό που έχουν πετύχει από τη στιγμή που ήρθαμε εδώ και στη συνέχεια, είναι πραγματικά άξιοι πολλών συγχαρητηρίων και για την αγωνιστική τους εικόνα και για την συμπεριφορά τους και για το κλίμα που δημιούργησαν και για αυτό που έβγαλαν μέσα στο γήπεδο και στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και σήμερα. Νομίζω ότι πετύχαμε μια πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη. Θα συμφωνήσω εξ ολοκλήρου σχεδόν με τον κόουτς, τον κο. Καραμπετάκη, για το ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα δεύτερο ημίχρονο το οποίο πραγματικά η ομάδα μας έδειξε πόσο πολύ ήθελε αυτό το παιχνίδι.

Το περιμέναμε από τα παιδιά, περιμέναμε να βγάλουν αυτά τα στοιχεία που έβγαλαν σήμερα στο γήπεδο.Είχαμε δουλέψει, πρέπει να πω, πάρα πολύ αυτή τη βδομάδα και φαινόταν ότι η ομάδα θα ήταν άκρως ανταγωνιστική. Είδατε ότι σε αυτό το γήπεδο και με αυτές τις συνθήκες, τρέξαμε 93-94 λεπτά στην ίδια ένταση, με την ίδια διάθεση, χωρίς λάθη, με πολλά κλεψίματα, ακολούθησαν το πλάνο όπως θέλαμε και στο πρώτο ημίχρονο με το πρέσινγκ ψηλά, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε πολλή καλή κυκλοφορία, δημιουργία ευκαιριών. Νομίζω χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Πραγματικά είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτό που είδα, είμαι μπορώ να πω πολύ χαρούμενος γιατί οι κόποι τους και οι προσπάθειές τους όλο αυτό το διάστημα ανταμείφθηκαν με μια πολύ μεγάλη νίκη, που αν συνδυάσουμε λίγο και με τα άλλα αποτελέσματα νομίζω είμαστε πάρα πάρα πολύ κοντά στο στόχο της σωτηρίας. Δεν τον έχουμε κατακτήσει όμως και θα είναι λάθος αν πιστέψουμε ότι έγινε κάτι τέτοιο. Η ομάδα θέλει ακόμα δύο βαθμούς και πρέπει να ψάξουμε για να τους βρούμε στα επόμενα τρία παιχνίδια.

Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη στον Κώστα Νικολαΐδη, ο οποίος έχει και την ονομαστική του εορτή γιατί είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, είχαμε και τόσες απουσίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε μαζί και συνεργαζόμαστε με τον Κώστα».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν τελικά αναπληρωματικοί και βασικοί παίκτες σε μια ομάδα: «Είδατε ότι δεν αναφέρθηκα στις απουσίες εσκεμμένα γιατί είναι κρίμα να μιλήσουμε σήμερα για απουσίες σε ένα παιχνίδι όπου τα παιδιά όπου κλήθηκαν για να αντικαταστήσουν αυτούς που έλειπαν παρουσίασαν αυτήν την εικόνα που παρουσίασαν. Οπότε θα ήταν άδικο γι΄αυτούς. Ξανά μπράβο. Είμαστε πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένοι, θα έλεγα ενθουσιασμένοι με τη σημερινή εικόνα της ομάδας».

Την πλευρά των ποδοσφαιριστών εκπροσώπησε ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ, ο οποίος τόνισε: «Νομίζω ότι πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη σήμερα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και αυτό είναι σίγουρα πολύ σημαντικό για εμάς και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατά. Να δουλεύουμε κάθε μέρα. Το γκολ ανήκει σε όλη την ομάδα. Νιώθω πολύ καλά που σκόραρα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζω τη δουλειά».

Last modified onΚυριακή, 21 Μάιος 2017 22:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep