Η τώρα ή ποτέ

Το τελευταίο του χαρτί απέναντι στην Λαμία, παίζει ο Άρης. Το μεσημέρι στα εκδοτήρια τα εισιτήρια

Τέλος τα ψέματα για τον Άρη. Στο παιχνίδι της Κυριακής (21/05, 17:00), οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται ν παίξουν κυριολεκτικά το τελευταίο τους χαρτί για την άνοδο στην Super League. Με νίκη μειώνουν την διαφορά από την δεύτερη Λαμία στους τρεις πόντους και θα ελπίζουν σε στραβοπατήματα των αντιπάλων τους απέναντι σε Σπάρτη, Αναγέννηση Καρδίτσας. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα πρέπει να αρχίσουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν, που θα τους βρει και πάλι στην Stoiximan.gr Football League.

Ενόψει της αναμέτρησης του «Κλεάνθης Βικελίδης», το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νίκος Κωστένογλου, είναι η απουσία του τιμωρημένου (με τρεις αγωνιστικές, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ) Χρήστου Μπόρμπου. Την θέση του αναμένεται να πάρει ο Καράμπελας, ενώ από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Διούδης. Στις υπόλοιπες τρεις θέσεις της άμυνας θα βρεθούν οι Τζανακάκης, Σόουζα και Ταυλαρίδης.

Στα χαφ αναμένεται να επιστρέψει ο Παυλίδης με παρτενέρ τον Ρόβα και μπροστά τους τον Τάτο. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Ντούνης, ενώ ανοικτές είναι οι υπόλοιπες δύο θέσεις. Συγκεκριμένα, για το αριστερό άκρο διεκδικεί θέση ο Μιλούνοβιτς, ενώ σε περίπτωση που προτιμηθεί για ακόμα μία φορά ο Παυλίδης, τότε στα χαφ δίπλα στον Ρόβα θα τοποθετηθεί ο Πίτου Γκαρσία. Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, αυτή τη στιγμή προβάδισμα έναντι του βασικού Ίλιτς, έχει ο φορμαρισμένος Καπνίδης.

Τέλος, να θυμίσουμε πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης βγαίνουν στα ταμεία στις 13:30 το μεσημέρι και κοστολογούνται  5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 10 ευρώ στη Θύρα 9, 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 40 ευρώ στα VIP.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Μάιος 2017 13:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep