«Νορμάλ η αντίδρασή μας»

Ο Ιμπέρε Ταϊανάν μίλησε για τη νίκη επί της ΑΣΑ, αλλά και το κίνητρο της σωτηρίας με τον Αιγνιακό.

Οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα κατάφεραν και πάλι να βρουν τον εαυτό τους και τον προσανατολισμό τους και να επιστρέψουν στην πρώτη εξάδα, όπως τόνισε ο Ιμπέρε Ταϊανάν στην «Arena Press». Ο Βραζιλιάνος άσος των «σταχυοφόρων», που άνοιξε τον χορό των γκολ στον τελευταίο αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας (3-0), σημείωσε πως είναι νορμάλ η αντίσταση, η ανάκαμψη και η αντεπίθεση της ομάδας, ενώ μιλώντας για το επόμενο ματς με τον Αιγινιακό έκανε λόγο για κίνητρο σωτηρίας.

«Με την Καρδίτσα είχαμε ενέργεια, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Κάναμε καλό ματς, ήμασταν καυτοί θυμίζοντας έντονα εμφανίσεις πρώτου γύρου, άνετες νίκες εντός, με πολλά γκολ και καλό θέαμα, όπως Τρίκαλα, Καλλιθέα, ΟΦΗ. Ήμασταν κυρίαρχοι με την Αναγέννηση, είχαμε ένταση, διάρκεια, επιθετικό πνεύμα και τον έλεγχο. Οι δύο σερί επιτυχίες, με Σπάρτη και Καρδίτσα δίνουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, μετά από ένα κύκλο άσχημων αποτελεσμάτων.

Έμειναν λίγα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, ώστε να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα. Κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν σε προηγούμενα ματς, προσωπικά δεν αναζητώ ελαφρυντικά και δικαιολογίες, όπως δύσκολο πρόγραμμα και ατυχίες. Εκτιμώ ότι είχαμε άλλη νοοτροπία, δεν δίναμε το 100% και μας έλειπε το πάθος και η θέληση. Στη μέρα μας, κερδίζουε τον οποιοδήποτε στην κατηγορία βάσει ποιότητας, εμπειρίας και συνολικού χαρακτήρα και προσωπικοτήτων.

Συνεπώς, είναι νορμάλ η αντίδραση, η ανάκαμψη και η αντεπίθεση, βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας και τον προσανατολισμό μας. Αρχικά, προέχει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα του βελτιωμένου Αιγινιακού. Έχει το κίνητρο της σωτηρίας και εκτιμώ ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Κίνητρα πάντα υπάρχουν, η χρονιά δεν τελείωσε. Είναι τιμητικό να μετέχεις στον Αγροτικό που τερματίζει σε μία από τις καλύτερες θέσεις στην ιστορία του. Αρχίσαμε με προσδοκίες για κάτι παραπάνω, αλλά στη συνέχεια προσαρμοστήκαμε στην κατάσταση και τα νέα δεδομένα με ρεαλισμό. Σε κάθε περίπτωση, ο Αστέρας έκανε ένα βήμα μπροστά, είναι σε καλό δρόμο για την ανάπτυξη του ως σύλλογος, για να μεγαλώσει. Να βρεθεί σε τοπ επίπεδο και να γίνει διεκδικητής ανόδου.

Αυτή είναι η πρόκληση και δεν είναι ανέφικτη, υπάρχουν θεμέλια. Όσο για μένα, είναι νωρίς για την επόμενη μέρα. Προσπάθησα για το καλύτερο φέτος, εκτιμώ ότι βοήθησα στο μέτρο του δυνατού και σε υψηλό επίπεδο, πάντα υπάρχουν φυσικά περιθώρια για το κάτι παραπάνω».

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάιος 2017 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep