«Μόνο με... Τζόκερ»!

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΟ Χανιά.

Στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΟ Χανιά στάθηκε ο Νίκος Παντέλης με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» σημείωσε ότι η επίτευξη της παραμονής συνιστά μεγάλη επιτυχία και τόνισε ότι η κατάσταση θα αλλάξει μόνο αν πάει στα Χανιά κάποιος που έχει κερδίσει το τζόκερ!

Για τα προβλήματα του ΑΟ Χανιά είπε:

«Θεωρώ ότι, αυτό που είπα και μετά τη νίκη που κάναμε με την Καλλονή, όσοι είμαστε στα Χανιά και πιο πολύ οι ποδοσφαιριστές, γιατί εγώ είμαι σχεδόν τρεις μήνες, έχουν υπερβάλει εαυτούς, γιατί έχουν πάρα πάρα πολλά προβλήματα οικονομικά. Κάθε τρεις και λιγάκι μας αφαιρούν βαθμούς και τους παίρνουμε ξανά για προσφυγές. Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα που αν κάτσουμε και τα αναλύσουμε θέλουμε μία ολόκληρη εκπομπή.

Εάν και εφόσον ο ΑΟΧ παραμείνει, θα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία που, βέβαια, αντικατοπτρίζει όλους και πιο πολύ τους παίκτες και τη διοίκηση. Εμείς βιώνουμε αυτή την κατάσταση όλη τη χρονιά. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι τώρα δραματικά προς το καλύτερο εκτός αν βρεθεί κάποιος που έχει κερδίσει το τζόκερ και έρθει με χρήματα. Είπα και στα παιδιά ότι στα τέσσερα ματς που απομένουν θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και να πάρουμε όσους βαθμούς παραπάνω για να τερματίσουμε σε μία καλή βαθμολογική θέση».

Για τη μάχη της παραμονής:

«Στην πιο δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Καλλιθέα. Για να έχει ελπίδες πρέπει να κάνει το απόλυτο. Όταν, όμως έχει να κάνει νίκη τόσες αγωνιστικές, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Για τη 15η θέση, η νίκη που έκανε ο Πανελευσινιακός αύξησε το όριο παραμονής. Έχω πει εδώ και αρκετό καιρό ότι η βάση θα είναι στους 35-36 βαθμούς. Μετά, όμως τις δύο κολλήτες νίκες που έκανε, που τον είχαμε όλοι ξεγραμμένο, το όριο ανεβαίνει και θεωρώ ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Και ο Πανελευσινιακός έχει πολλές ελπίδες να παραμείνει. Είναι, βέβαια, σε μειονεκτική θέση, γιατί απέχει πέντε πόντους, αλλά στα τέσσερα παιχνίδια όλα γίνονται».

Για την ισοπαλία Λαμίας - Απόλλωνα και αν μπορεί κανείς να τους κακίσει γι' αυτό:

«Όχι. Οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα επώδυνες για τους ποδοσφαιριστές και σε αυτή τη στροφή που είναι το πρωτάθλημα, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και πολλές φορές η παροιμία που λέει «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», έχει πλήρες αντίκρισμα. Είναι χίλιες φορές κάποιες ομάδες να επιζητούν τον έναν βαθμό με βάση αφενός τα παιχνίδια που απομένουν και αφετέρου τι παιχνίδια έχει. Αυτά είναι θεμιτά σε παγκόσμιο επίπεδο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 15 Μάιος 2017 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep