Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντελίδης: «DNA πρωταθλητισμού»

Ο τεχνικός του Πανθρακικού αρνήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του στους Ακρίτες. Ωστόσο, μίλησε για τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του…

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ φιλοξενήθηκε ο Σάββας Παντελίδης και τόνισε ότι ποτέ δεν φοβήθηκε ότι ο Πανθρακικός θα έχανε την άνοδο. «Κυρίως η έδρα μας έδωσε την άνοδο. Τα διπλά ήταν λίγα, αλλά τα τελευταία ήταν τα πιο σημαντικά», είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανθρακικού και ερωτώμενος για το αν θα ακολουθήσει η Βέροια είπε: «Ναι. Και αυτό θα είναι το πιο δίκαιο, γιατί ήμασταν από τις πιο σταθερές ομάδες».

Για το όπλο της ακριτικής ομάδας είπε: «Δουλέψαμε σκληρά 4,5 μήνες. Ακόμα και όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα έβλεπα ότι οι παίκτες μου στο DNA τους είχαν τη σιγουριά ότι θα βγούμε πρωταθλητές. Η πίστη αυτή μας οδήγησε την επιτυχία».

Για το πού αφιερώνει την άνοδο, ανέφερε: «Στην οικογένειά μου που είναι μακριά και με έχει στηρίξει πολύ. Είχα πολύ βοήθεια και από τη διοίκηση και, φυσικά, την αφιερώνω στους κυρίως Καραογλάνη, Σαββάκη, Τζελέπη και στον Χάρη Μπανιώτη που ήταν στο πλευρό μου. Φυσικά, στους παίκτες και στον κόσμο».

Για το αν ήταν αυτή η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του: «Ναι. Η προηγούμενη ήταν με τα Τρίκαλα στο μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική. Ήταν η καλύτερη μέχρι την επόμενη…».

Σχετικά με την παραμονή του: «Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θέλουμε όλοι. Το σίγουρο είναι ότι είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι, γιατί τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας».

Για τον κόσμο του Πανθρακικού: «Είναι πολύ καλός κόσμος. Μπορεί να μην είναι πολύ εκδηλωτικός, αλλά δεν σε αγχώνει κιόλας».

Last modified onΠέμπτη, 03 Μάιος 2012 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep