Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποχωρεί από την ΑΕΛ ο Πηλαδάκης!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Nova ΣΠΟΡ FM μετέδωσε ότι ο Κώστας Πηλαδάκης ανακοινώνει την αποχώρησή του...

Εντός της ημέρας (03/05) θα γνωστοποιήσει την απόφασή του να φύγει από τη θεσσαλική ομάδα ο Κώστας Πηλαδάκης. Αυτό ανέφεραν αποκλειστικές πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 και, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι θα παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θεωρεί ότι η ΑΕΛ είναι στοχοποιημένη από το σύστημα λόγω της παρουσίας του ίδιου στην κεφαλή της. Επίσης, στην τοποθέτησή του θα σταθεί και στα τεράστια έξοδα...

Την ίδια στγμή ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην ΠΑΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο «AEL FC ARENA» στις 19:00.

Αυτό πιθανότατα είναι και το κομβικό σημείο της "εξόδου" του Κώστα Πηλαδάκη από την διοίκηση της ΑΕΛ. Δεν επιθυμούσε να αποχωρήσει χωρίς να υπάρχει διάδοχη κατάσταση που να πάρει την ομάδα στα χέρια της και το τελευταίο διάστημα είχε μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους που είχαν εκφράσει την πρόθεση να ασχοληθούν.

Τα χρέη που έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για να τελειώσει η χρονιά και υπάρχουν και άλλες τρύπες που πρέπει να καλυφθούν. Η μεγαλύτερη είναι το γήπεδο, όπου το ύψος του δανείου που πρέπει να αποπληρώσει η ομάδα φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.


Last modified onΠέμπτη, 03 Μάιος 2012 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep