«Θέλουν υποστήριξη»

Ο Δημήτρης Σπανός υπογράμμισε ότι οι παίκτες του Παναιγιάλειου χρειάζονται υποστήριξη.

Ο τεχνικός του Παναιγιαλείου τόνισε ότι η ομάδα του δέχθηκε την ισοφάριση από ένα ατομικό λάθος, ενώ ζήτησε άπαντες να υποστηρίξουν τους παίκτες του εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το 1-1 κόντρα στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα:

«Όσο είναι αυτή η ομάδα και αυτή η διοίκηση και ο συνάδελφος, η φιλοξενία είναι πολύ καλή. Μας φιλοξενεί, είναι κύριοι με το Κ κεφαλαίο, χαίρεσαι να έρχεσαι. Θα ανταποδώσουμε του χρόνου, που όπως βλέπω θα είμαστε και οι δύο στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε να παίξουμε με μία σφικτή άμυνα, να δημιουργήσουμε κάποιες προϋποθέσεις για μία καλή αντεπίθεση, ώστε να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Αυτό το κάναμε πάνω από τρεις- τέσσερις φορές και νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που δεν τελειώνεις τις στιγμές που έχεις δημιουργήσει στο 50’, στο τέλος και στο 0-1, νομίζω ότι εκεί κρίθηκε όλη η κατάσταση και όπως κάνουμε τις τελευταίες αγωνιστικές με ένα ατομικό λάθος δεχθήκαμε την ισοφάριση.

Όμως αυτή η ομάδα, έχει αυτά τα παιδιά και θέλουν υποστήριξη, θέλουν συνεχή βελτίωση και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Είμαστε πολύ κοντά στον στόχο, δεν θα πρέπει να αφεθούμε ελεύθεροι, γιατί έχουμε δύσκολα μπροστά μας. Συγχαρητήρια στον κύριο Μάγγο, εύχομαι ολόψυχα από την καρδιά μου η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της».

Last modified onΚυριακή, 07 Μάιος 2017 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep