«Δεν μας βγάζει από τον στόχο»

Ο Μπάμπης Τεννές χαρακτήρισε δίκαιο το 1-1 της Λαμίας με τον ΟΦΗ.

Αποτέλεσμα που δεν βγάζει εκτός στόχου τη Λαμία είναι το 1-1 με τον ΟΦΗ. Αυτό υποστήριξε μετά το ματς ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μπάμπης Τεννές. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είχαμε πει ότι αν κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι θα ήμασταν πιο ήρεμοι όσον αφορά το θέμα της ανόδου. Αυτό μας το είχε μεταδώσει και ο κόσμος μας, ο οποίος σήμερα ήταν εντυπωσιακός σήμερα και τον ευχαριστούμε. Νομίζω ότι μπήκαμε καλά, πατάγαμε καλύτερα από τον ΟΦΗ μέχρι που βάλαμε το γκολ.

Από εκεί και μετά έπαιξε μεγάλο ρόλο το άγχος της νίκης, ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία, ισοφάρισε και θα συμφωνήσω με τον Νίκο (σ. τον Παπαδόπουλο), το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τα παιδιά, αυτό το αποτέλεσμα δεν μας βγάζει από τον στόχο που έχουμε βάλει. Παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει κερδίσει κανένα ντέρμπι, αλλά δεν παύει να είναι πολύ μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Καλή συνέχεια στον Νίκο και στον ΟΦΗ και για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν εντυπωσιακός» .

Απόδοση: Fl News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 07 Μάιος 2017 00:25

2 comments

  • TOLIS
    TOLIS Δευτέρα, 08 Μάιος 2017 11:14 Comment Link

    Μπορεί προς το παρόν η Λαμία να μη βγαίνει απο το στόχο της αλλά αν συνεχίσει να φοβάται τον αντίπαλο μήπως βγεί.Δεν καταλαβαίνω την οπισθοχώρηση από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και μετά.Λέω και κάτι άλλο μήπως ο προπονητής πρέπει να είναι πιο έγκαιρος σε κάποιες αλλαγές

  • Ριζος
    Ριζος Κυριακή, 07 Μάιος 2017 10:19 Comment Link

    Κύριε Τεννε δεν γίνετε 5000 χιλιάδες φίλαθλοι να τα δίνουν όλα και η ομάδα να μη πιστεύει στον εαυτό της.
    Εδώ μένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ανοδω και η φιλοσοφία η δικιά σου και της ομάδας είναι ( αμάν κοιτά με ποιον παίζουμε ).
    Εδώ η συμπεριφορά και η καθορίσει του αγωνιζόμενο θα γράψει τη μοίρα της Λαμίας στο ποδόσφαιρο.
    Εδώ θέλει ανάσταση, ο προπονητής και η ομάδα από τον πρώτο γύρω.
    πατά το κουμπί τώρα.

    Και μη αφήνεις το ράτσα να εκτελεί τα φάουλ, η πμαλα φτάνει στη νέα Ζηλανδία.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep