Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Πάθος μέχρι το τέλος»

Ο Γιώργος Φοιρός τόνισε πως ο στόχος της σωτηρίας επιτεύχθηκε και ο Ηρακλής Ψαχνών τώρα έχει την ευκαιρία να παίξει ελεύθερα και μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί. Ο Γιώργος Φοιρός τόνισε πως ο στόχος της σωτηρίας επιτεύχθηκε και ο Ηρακλής Ψαχνών τώρα έχει την ευκαιρία να παίξει ελεύθερα και μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Ο Γιώργος φοιρός μίλησε για την επίτευξη της σωτηρίας του Ηρακλή Ψαχνών και την δυνατότητα που έχει τώρα να παίξει πιο ελεύθερα ποδόσφαιρο.

Για την ευκαιρία που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν μίλησε ο Γιώργος Φοιρός στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 3-0 επί του Φωκικού.

«θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Μπήκαμε στο παιχνίδι λίγο επηρεασμένοι από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα. Φανήκαμε λίγο προβληματισμένοι και προσπαθήσαμε σιγά, σιγά μέσα στο παιχνίδι να το ξεπεράσουμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να γυρίσουμε την μπάλα, να δημιουργήσουμε καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε ένα πολύ καλό σήμερα Τσοκάνη που κινήθηκε σε θέσεις πάρα πολύ επικίνδυνες, πέτυχε δύο γκολ και όπως είπε και Πέτρος Μίχος είχε και τον Μάριο Σέγκο δίπλα του, που τον βοηθούσε και του έδινε την μπάλα.

Θεωρώ ότι σχεδόν πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει. Είπα στα παιδιά πως πρέπει μέχρι τελευταία αγωνιστική, όσο μπορούμε να μαζέψουμε βαθμούς, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και βέβαια σε καμία περίπτωση να μην μειώσουμε το πάθος που δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω πως θα παίξουμε πιο ελεύθερα από εδώ και πέρα».

Ο Ηρακλής δεν έδειξε καλή εικόνα στα ματς με την Καλλιθέα και τον Αγροτικό Αστέρα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

«Είναι κάτι που έγινε στα δύο τελευταία ματς και δεν υπήρχε πιο πριν. Ψάχνουμε και εμείς μέσα στην ομάδα να δούμε τι είναι αυτό που μας επηρέασε και να το λύσουμε. Δεν θέλουμε να υπάρχει αυτή η εικόνα και βέβαια δείξαμε καλό πρόσωπο τόσο στα 90 λεπτά με τον Πλατανιά στα Χανιά και σε άλλα ματς. Στον Αγροτικό Αστέρα δεν έπρεπε να χάσουμε το ματς σε καμία περίπτωση με την απόδοση που είχαμε. Ισως ήταν και ποδοσφαιρική συγκυρία. Σίγουρα δεν κάναμε τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει εντός στα τελευταία ματς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep