Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μη αναστρέψιμη κατάσταση»

Ο Πέτρος Μίχος έκρινε πως οι τέσσερις ήττες ήταν πολλές για τον ίδιο και την ομάδα του και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Φωκικού. Ο Πέτρος Μίχος έκρινε πως οι τέσσερις ήττες ήταν πολλές για τον ίδιο και την ομάδα του και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Φωκικού.

Ο Πέτρος Μίχος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Φωκικού και τόνισε πως έκανε συμβιβασμούς που τελικά πλήρωσε.

Δεν θέτω στη διάθεση της διοίκησης την παραίτηση μου, σέβομαι τον εαυτό μου και δεν συμμετέχω άλλο. Είναι ντροπιαστική και η ήττα και το 3-0, για εμένα και για την ομάδα. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη ήττα μας. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι κάτι τέτοιο σαν προπονητής. Δυστυχώς συμβιβάστηκα με κάποια πράγματα και το πληρώνω.

Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες που είχε στα τελευταία ματς πρωταθλήματος με τον Φωκικό αποτελούν αρνητικό ρεκόρ καριέρας για τον Πέτρο Μίχο που είδε πως δεν μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα αν δεν υπάρξει ένα ταρακούνημα και αποφάσισε ο ίδιος να «ταράξει» τα νερά της ομάδας με την φυγή του.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Γιώργο Φοιρό για τη νίκη και την επίτευξη του στόχου της παραμονής νωρίτερα από ότι περιμένατε. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον Μάριο Σέγκο που αποδεικνύει πόσο όμορφο είναι το ποδόσφαιρο όταν το αγαπάς και έχεις πάθος για αυτό. Για το παιχνίδια, θέλω να πω ότι είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσει κάτι όταν σου έρχονται οι φάσεις και δεν πιστεύεις πως μπορείς να τις κάνεις γκολ. Και ενώ πραγματικά αρχίζεις να δημιουργείς προβλήματα και να γίνεσαι επικίνδυνος «δίνεις» εσύ ένα γκολ. Εκεί, βέβαια που παίχθηκε το παιχνίδι ήταν στο ότι δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και παραλίγο προς το τέλος να δεχόμασταν και τέταρτο γκολ από τον Μάριο Σέγκο.

Το ανακοινώνω τώρα σε εσάς, η διοίκηση θα το μάθει σε λίγο και στους ποδοσφαιριστές θα μιλήσω μέσα στο λεωφορείο. Χρειάζεται ένα ταρακούνημα για να βγει οτιδήποτε θετικό για την ομάδα. Το κυριότερο για εμένα ήταν «πολλές» τέσσερις συνεχόμενες ήττες σαν επαγγελματίας, αλλά και για την πόλη και την ομάδα

Είναι πάρα δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τα άλλα αποτελέσματα. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη ήττα μας. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι κάτι τέτοιο σαν προπονητής σε οποιαδήποτε ομάδα και αν δούλεψα μέχρι τώρα. Δυστυχώς συμβιβάστηκα με κάποια πράγματα και αυτό οι επαγγελματίες προπονητές δεν πρέπει να το κάνουν γιατί το πληρώνουν.

Ασφαλώς και θα μιλήσω στη διοίκηση και θα πω κάποια πράγματα. Αυτό θα πρέπει να γίνει ίσως και με τη μη παραμονή μου εδώ, διότι όταν η ομάδα φτάνει σε ένα τέτοιο σημείο και δεν έχει καν την ψυχολογία να διεκδικήσει πράγματα η κατάσταση είναι δύσκολη και μη ανατρέψιμη. Σε ένα τέτοιο σημείο χρειάζεται αλλαγή είτε διοίκησης, είτε παικτών, είτε προπονητή. Επειδή η διοίκηση δεν μπορεί να φύγει, οι παίκτες δεν μπορούν να φύγουν αυτή τη στιγμή. Δεν θέτω στη διάθεση της διοίκησης την παραίτηση μου, σέβομαι τον εαυτό μου και δεν συμμετέχω άλλο. Είναι ντροπιαστική και η ήττα και το 3-0, για εμένα και για την ομάδα».

Οταν η ομάδα φτάνει σε ένα τέτοιο σημείο και δεν έχει καν την ψυχολογία να διεκδικήσει πράγματα η κατάσταση είναι δύσκολη και μη ανατρέψιμη. Σε ένα τέτοιο σημείο χρειάζεται αλλαγή είτε διοίκησης, είτε παικτών, είτε προπονητή. Επειδή η διοίκηση δεν μπορεί να φύγει, οι παίκτες δεν μπορούν να φύγουν αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει περίπτωση να σας μεταπείσουν οι άνθρωποι της διοίκησης;

«Είμαστε πάρα πολύ μακριά από τους στόχους μας. Με τέτοια ψυχολογία και τέτοια παρουσία στον επιθετικό και τον αμυντικό τομέα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δυστυχώς συμβιβάστηκα με κάποια πράγματα και το πληρώνω».

Θέλετε να μας πείτε σε ποια πράγματα κάνατε συμβιβασμούς;

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να συζητήσουμε τώρα αυτά τα θέματα. Τα εσωτερικά θέματα της ομάδας πρέπει να μείνουν μέσα στην ομάδα και δεν πρέπει να το κάνουμε σε μια διοίκηση που είχε όλη τη διάθεση να κάνει πράγματα για την ομάδα».

Το έχετε ανακοινώσει;

«Το ανακοινώνω τώρα σε εσάς, η διοίκηση θα το μάθει σε λίγο και στους ποδοσφαιριστές θα μιλήσω μέσα στο λεωφορείο. Χρειάζεται ένα ταρακούνημα για να βγει οτιδήποτε θετικό για την ομάδα. Το κυριότερο για εμένα ήταν «πολλές» τέσσερις συνεχόμενες ήττες σαν επαγγελματίας, αλλά και για την πόλη και την ομάδα».

Media

Last modified onΤετάρτη, 02 Μάιος 2012 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep