Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας λείπει η εμπειρία»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

 

Εκτίμησε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και σίγουρος για τη σωτηρία εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Θρασύβουλο στα Μέγαρα. Ο τεχνικός του Βύζαντα παραδέχθηκε πάντως ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα, κρίνοντας ότι οφείλεται κυρίως στην έλλειψη εμπειρίας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Βύζαντα:
«Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και νομίζω ότι το δείξαμε. Πιστεύω με τους τρεις πόντους θα εξασφαλίζαμε κατά ένα ποσοστό τη σωτηρία μας. Στις αρχές των ημιχρόνων ο Θρασύβουλος ήταν καλύτερος, στη συνέχεια όμως ήμασταν εμείς καλύτεροι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και η ισοπαλία δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά σύμφωνα με τα άλλα αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε πως είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Αλλωστε παίζαμε με μία εξαιρετική ομάδα. Εχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να κατορθώσουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή. Καλή συνέχεια στον Θρασύβουλο».
Σε ερώτηση του FL News για το επιθετικό πρόβλημα που εμφανίζει ο Βύζας, μετρώντας τέσσερα σερί ματς χωρίς γκολ, ο κ. Τζαναβάρας απάντησε: «Αυτό είναι το πρόβλημα! Ενώ παίζουμε πολύ καλά στην έδρα μας δεν σκοράρουμε. Με τον Πανθρακικό παίξαμε ακόμη καλύτερα απ' ότι σήμερα. Τα παιδιά δεν έχουν την εμπειρία των παικτών του Θρασύβουλου ή του Πανθρακικού, όπως για παράδειγμα ο Κοντογουλίδης ή ο Σουλτανίδης. Μακάρι να είχαμε άλλους πέντε επιθετικούς (σ.σ. το είπε χαμογελώντας χάριν αστεϊσμού)! Δεν έχω πάντως παράπονο από τα παιδιά. Δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε, σεβόμαστε τους παίκτες που έχουμε».
Τους παίκτες του Βύζαντα, εκπροσώπησε ο αρχηγός, Σεραφείμ Μωυσίδης: «Καλή συνέχεια στην ομάδα του Θρασύβουλου, τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και προσπάθεια. Σταθήκαμε άτυχοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πιστεύω με λίγο παραπάνω τύχη θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει το ματς. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται. Με την ίδια σοβαρότητα και όρεξη θα μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται στα επόμενα ματς και θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα σωθούμε».

* Να σημειωθεί πως κόπηκαν 200 εισιτήρια, που μεταφράζονται σε 2.250 ευρώ είσπραξη.

Last modified onΤετάρτη, 02 Μάιος 2012 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep