«Η ΑΣΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον αντίπαλο έδωσε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος.

Ικανοποιημένος από το «τρίποντο» απέναντι στην Καλλιθέα (1-0) εμφανίστηκε ο Γιάννης Μάγγος. Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εικόνα τους και τόνισε πως με τέτοιο πάθος και τέτοια ενέργεια η ΑΣΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ενώ έδωσε παράλληλα το σύνθημα και για νίκη στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Επίσης, ευχαρίστησε τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» για τη στήριξή του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στην Καλλιθέα, σημειώνοντας πως πρόκειται για μία ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, όπως μίλησα και με τους ποδοσφαιριστές όλη την εβδομάδα είχαμε την καλή συνέχεια από το παιχνίδι με τα Χανιά, την παρουσία, παιχνίδι με ενέργεια, συνδυαστικό από τον άξονα, από πλάγια. Προηγηθήκαμε με ένα όμορφο γκολ και στη συνέχεια μείναμε με δέκα παίκτες. Αλλάξαμε σύστημα, πρόσωπα και αναγκαστικά κλειστήκαμε κάπως στην περιοχή μας.

Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που ανταποκριθήκανε, ήταν 100% άψογοι τακτικά όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Δεν κινδυνέψαμε με καμία φάση, με ένα τετ α τετ ή μία φάση μέσα στην περιοχή μας, ήταν άψογοι, μπράβο τους και δείχνει ότι η Αναγέννηση είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις. Τρεις βαθμούς που μας ανεβάζουν ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά.

Ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθε κοντά μας και μας στήριξε και τον θέλουμε συνέχεια στην έδρα μας είναι η δύναμή μας. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλλιθέας μια πολύ καλή ομάδα που όπως είχα πει και στον πρώτο γύρο, μια ομάδα που αδικείται από τη θέση στην οποία βρίσκεται. Μια ομάδα που έχει ένα προπονητή πολύπειρο, ο κύριος Σταθόπουλος με παραστάσεις μεγάλες στα γήπεδα και είναι τιμή για όλους εμάς τους νέους προπονητές να βρίσκεται αντίπαλός μας σε αυτά τα γήπεδα. Καλή συνέχεια στην Καλλιθέα.

Εμείς από αύριο κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής και όπου πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να "κλειδώσουμε" όσο γίνεται πιο γρήγορα την κατηγορία. Συγχαρητήρια ξανά στους ποδοσφαιριστές μου και θεωρώ πως με τέτοιο πάθος, τέτοια ενέργεια η Αναγέννηση δεν έχει να φοβηθεί ποτέ τίποτα».

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep